Ett enkelt tips att ha med sig i väskan //

Jag har kommit på en sak, det är väldig populärt att spraya ansiktet med fukt när man har sminkat sig. Så jag tänkte det fungerar ju på samma sätt för håret, då finns det olika sprayoljor som man kan använda men jag testade denna spray för huden som heter:

Yves Rocher Botanical Care Mist – (100ml) 99:- finns HÄR

Jag tyckte håret blev jätte lent och jag upplevde samma känsla som med håroljor men denna är något lättare. Ett superbra tips om man ändå har en fuktgivande kroppsspray i väskan så kan man använda denna för håret också.

IMG_0001-2 IMG_0002-3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej!
  Isabellas (Blondinbella) märke LCC har nu en sprayolja för håret som jag tycker är jättebra! Det är en smidig lite falska som man kan ha med överallt!

  Sandra 2014-10-11 18:31:54
  Svara
 • Hej Elin!
  Har en fråga angående tvätt av håret.
  Du säger ju att man ska tvätta sitt hår Max två gånger i veckan vilket jag kan hålla med om!
  Men samtidigt så läser man om att man ska duscha håret oftare pga av att en skitig hårbotten inte är hälsosamt för håret? Att hårbotten blir igentäppt men smuts så håret varken kan eller vill växa mer.
  Jag duschar mitt hår 2 gånger i veckan men den sista dagen så är ju verkligen mitt skitigt pga av jobb och massa torrschampo.. Föreslår du då att man ska dra ut på det ändå eller ska man kanske tvätta håret om det verkligen är skitigt? Hoppas på svar! Tack för en grym blogg!!

  Emelie 2014-10-07 19:47:57
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!