Nytt från Fendi

Det kommer upp nya trender hela tiden och jag tycker att det är så roligt. Jag kikade runt lite och snappade upp denna snygga knut som sågs på catwalken från Fendi. Dagens höjdpunkt med en enkel knut, läderband och en rutig skjorta som dessutom matchade färg med varandra. Chict, sofistikerat och less is more!

Vad säger ni, ska vi inhandla lite läderband? JA TACK! 

fendi

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hej Elin,

  Jag har en fråga till dig angående den blonda Balayage-looken som du är så grym på! Själv tycker jag att den looken är TO DIE FOR och min högsta önskan är få vara ägare till en sådan look en vacker dag… Problemet är att mitt naturliga hår är Ljusbrun. Råttfärgat skulle jag kalla det. Det är permanent färgat till en guldigare ljusbrun. Trots detta är min hårkvalitet väldigt bra och inte slitet – det jag har hört från frisörer och vänner.

  Min fråga till dig är – har du några tips eller förslag till oss Brunetter som suktar efter att få den blonda Balayage-looken? Är det lättare för dig att uppnå ett vackert resultat om kunden t.ex har slingat sitt hår blont eller föredrar du att stå för ”upp-ljusnings-processen”?

  Min sista fråga är: Tycker du att det är en bra idé för en naturlig brunett att ha den Balayage-blonda-looken? Med det menar jag att håret är mellanblont i botten och ljusare blont i topparna. Själv så är min ögonfärg ljusblå och hyn är blek – vilket jag tycker kan vara för stark kontrast till mitt bruna hår.

  Tack i förhand för svar. Din blogg är sååå bra och dina hår-verk fantastiska!

  /Sofie

  Sofie 2014-10-08 13:46:52
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!