Ett riktigt bra tips för dig som vill skapa volym

Jag är inte oftast för volympuder eller volymprodukter just för att jag älskar känslan utav nytvättat hår som man bara kan dra igenom. Men eftersom denna industri blir bättre och bättre för varje månad som går så har jag hittat en ny favorit i badrumsskåpet.

Jag använde detta när jag gjorde DENNA enkla styling – då lovade jag er att jag skulle recensera denna produkt. Jag talar om:

– DAVINES TEXTURIZING DUST –

– Detta är ett volympuder för att ge stadga, textur och volym i håret. Det jag gillade med denna är att den inte blir ”tung” och kakig i hårbotten som många volympuder blir. Jag testade först att hälla lite puder på en smal borste och ”tupera” in produkten i hårbotten. Resultatet blev en lätt stadga och det positiva med att applicera in produkten på detta sätt är att du inte får in produkten helt i hårbotten.

Sedan testade jag att pudra i som vanligt, lyfte håret och pudrade i hårbotten innan jag skulle sätta upp håret. Jag kan säga att allt höll sig på plats och fick en härlig stadga. Men många applicerar dessa helt fel och därför tänkte jag göra en volymspecial (VIDEO) till helgen så ska jag visa er på olika vis hur man får volym med olika hjälpmedel – KUL VA? 

IMG_0002

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Ser fram mot den videon.

  Linda 2014-10-10 20:10:39
  Svara
 • hudoteket.se och beauty.theyouway.com

  Anna 2014-10-10 00:15:50
  Svara
 • låter bra. Can’t wait!

  Cecilia 2014-10-09 17:22:29
  Svara
 • Har tidigare kollat efter davines produkter. Men inte hittat någon lämplig sida att beställa i från. Har du tips på någon bra sida?

  sanna 2014-10-09 12:52:03
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!