Skapa volym från grunden

IMG_0002-2

Jag tänkte tipsa er om en produkt som jag tycker väldigt mycket om att jobba med. En produkt som är rätt ny och som många inte riktigt känner till.

 – Det handlar om Kevin Murphy – Body Mass Leave In Treatment – 

– Denna produkt ingår i Kevin Murphy Plumping Line serie som lanserades i början på året. All info om serien finner ni i DETTA inlägg. Denna är till för att förtjocka tunt/fint hår och teknologin har dom tagit från ”ögonfrans-serum” som gör fransarna längre och tjockare. Jag har varit lite si sådär till denna serie, man måste använda dessa produkter en längre period för att märka någon skillnad. Men för att återgå till just Body Mass så tycker jag denna är perfekt att spraya i hårbotten samt på längderna i handdukstorkat hår och sedan föna in med valfri borste.

Den ger normal stadga och väldigt lätt att jobba in i håret. Så för er om vill skapa volym på ett enkelt sätt men ändå kicka igång hårsäckarna på samma gång, så är denna produkt rätt för dig. Alla produkter finner ni HÄR!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Jag använder schampo och balsam och gillar dem. Vet inte hur mycket ”bättre” de är än andra produkter men jag brukar föna med redken rootlift spray och det blir fint tycker jag. Vad är det för effekt man kan få på lång sikt? 🙂

  Cecilia 2014-10-11 16:11:02
  Svara
 • Hjälper den även om man har slitet och färgat hår?
  Tacksam för svar och måste säga att du är grym! 🙂

  Emelie 2014-10-10 23:28:49
  Svara
 • Hur ofta kan man använda den och sliter den något på håret?
  Älskar förövrigt din blogg!

  Linn 2014-10-10 16:27:20
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!