Tack lockiga Sigrid

För ett tag sedan så efterlyste jag efter en person som har naturligt lockigt hår – och jag har hittat henne. Detta är min söta läsare Sigrid som stolt visar upp detta magiska svall hon har. Hon skickade in dessa bilder till mig och betonade att hon verkligen älskade sitt hår. Jag blir så rörd på något vis för alla som har lockigt hår bara klagar och klagar, sen finns det tjejer som Sigrid – helt magiskt hår. 

Jag vill verkligen visa er henne och framförallt – TACK Sigrid för att du delade med dig av ditt fantastiska hår och jag är jätteglad att du läser min blogg.

– Keep up the good work – 

lockigt

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Jag MÅSTE få veta vad för produkter man bör använda till denna typ av hår. Speciellt till mitt supertorra burr. Vad skulle du rekommendera Elin? Sulfat- och parabenfritt?

    Frida 2014-11-03 16:08:08
    Svara
  • Nackdelen med lockigt hår att man kan inte ha så mycket varierande frisyrer men fördelen är att man inte behöver det för det ser alltid coolt ut.

    ErikaJ 2014-10-12 21:35:33
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!