-VIDEO- Elins fläskiga volymguide

Hej mina vänner!

Det är fredag och jag har stressat som en djur idag, massor att fixa samt kunder på salongen. Men min sena eftermiddag spenderade jag framför kameran för att ge er en rejäl guide som handlar om volym. Jag kommer visa er hur ni ska bygga volym på tre olika sätt.

 • Torrschampo // Skillnaden mellan två olika
 • Hur ni applicerar volympuder på rätt sätt
 • Hur ni använder värmespolar

Jag kanske inte är känd för att hålla mina videos korta, haha. Jag skulle ”lite snabbt” visa er detta men det blev såklart 19 minuter långt. Men det är för att jag har så mycket jag vill visa, alla ska förstå och jag blir så exalterad. Så nu kommer tre olika alternativ till volym, jag spelade in flera – men dom kommer i nästa video. Ni kan kalla mig ”Elin och 25 delar av samma ämne” – haha hoppas ni gillar den <3 

IMG_0010

Jag har använt: 

– Batiste Oriental Dry Schampo (HÄR)
– UNITE Texturiza (Endast köpas på utvald salong, mer info HÄR)
– Redken Pure Force 20 (HÄR)
– Davines Texturizing Dust (HÄR)
– Living Proof Root Lifting Spray (HÄR)

Paddeborse samt tuperingsborste (HÄR)

IMG_0012

Värmespolar (HÄR

IMG_0013

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Du är bäst! Rolig och så duktig. You go girl.

  Ronja 2014-10-30 22:25:04
  Svara
 • Riktigt rolig video!! Kul att lära sig lite mer om värmespolar, ska definitivt köpa mig ett kit!! Tack för en fantastiskt inspirerande blogg!

  Anna 2014-10-12 12:54:03
  Svara
 • Vilken kanonmorgon man fick med bästa videobloggen, du är verkligen superduktig 🙂
  Skulle du kunna visa lite styling om man har jämnlångt axellångt hår och är 40+
  Ha en bra dag!
  Kram

  Anki Johansson 2014-10-12 09:09:54
  Svara
 • Hej! Jag undrar om du hört talas om nordicdeal.com?
  Jag behöver köpa nytt schampo och använder redken och trivs väldigt bra med det märket. På den här sidan finns det 1 liters flaskor, men vågar inte beställa då ja är rädd för att det inte ska vara äkta 🙂
  Tacksam för svar!
  Mvh jennifer

  Jennifer 2014-10-11 11:40:11
  Svara
 • När kommer din hårguide för blonda hårfärger? Längtar 🙂
  Bra och pedagogisk video btw. Hur söt är inte du liksom!

  Bea 2014-10-11 09:12:20
  Svara
 • Du är bäst! Gillar långa videos! Keep it up!

  Marielle 2014-10-10 21:06:37
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!