Dagens shimmering brunette

Det är lördag, solen skiner och vad passar inte bättre då än att visa en vacker brunett?! När solen skiner så går det jättebra att fota för att alla färger och nyanser kommer fram så det gör färgen rättvisa. Det är många av er som undrar om jag bara färgar blondiner, just för att jag lägger oftast bara upp dom arbetena. Så jag tänkte passa på att svara på den frågan:

– Det är så att jag hinner inte fota allt jag gör utan väljer ut dom hår/hårfärger som gör sig bäst på bild. Jag vill att man ska göra hårfärgen rättvisa och tyvärr så kommer inte dom bruna eller mörkare håren fram så bra på bild än vad dom ser ut i verkligheten. Jag har kunder i alla åldrar och även fast jag inte fotar mina kunders ansikten så vill faktiskt inte alla vara med på bild och det måste accepteras. 

Så här kommer morgonens färgning, hon gick från en blondare Ombre till en skimrande brunett. Jag ville ha övergångarna mellan olika bruna nyanser så hon inte bara känner sig ”bara brun”. Klippte igenom topparna och fram kom en höstig snygg tjej!

Vad tycks? 

oktober

Före/Efter

oktober1

Efter

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Elin! Din blogg är grym och du verkar vara en fantastisk person. Har just hittat din blogg (skön höst-söndag med en mugg kaffe och datorn i knät) och har scrollat genom typ alla inlägg.

  Jag har en fråga. Mitt hår är knappt axellångt. Enligt min senaste frisör har jag jättebra kvalitet, tunna, välmående ”skandinaviska” strån, och vad gäller kvantitet; varken tunt eller tjockt hår. Jag går i tankar om att permanenta håret, och få en lockig bob. Vad tänker du om permanent och lockig bob för en med naturligt spikrakt hår?

  Stort tack för din tid. Du verkar vara en kick-ass person!

  Sofia 2014-10-12 14:48:44
  Svara
 • Hej Elin!

  Jag undrar om sulfat fria schampon verkligen gör håret rent. MVH/ AK

  AK 2014-10-11 21:57:12
  Svara
 • Hej Elin!

  Tänkte först och främst länka till hur mitt hår ser ut i dagsläget: http://klaeli.se/2014/september/rough.html / http://klaeli.se/2014/september/be-like-drugs-let-them-die-for-you.html

  Jag var naturligt blond som litet barn, vid lite äldre ålder blev det den klassisk råttfärgade hårfärgen (som fortfarande blev blond på sommaren). Nu har jag varit blond sedan 2011 då mitt hår äntligen började bli fint igen. http://klaeli.se/2014/februari/mitt-hars-resa.html – Lite bilder på hur kaos det var ett tag.

  Mitt hår är verkligen superlångt nu, extremt tjockt och av ypperlig kvalité. Vilket jag är väldigt glad över! Dessvärre är jag rädd för att göra någonting alls med mitt hår – med rädsla för att förstöra det, trots att jag har en extremt duktig frisör.

  När man har haft någonting länge är det svårt att våga ta steget, men jag är rätt trött på att vara blond och skulle vilja testa någonting annat. Exempelvis denna färgen: http://1.bp.blogspot.com/-MwokBeZ-0vQ/UdOrQ4lfl8I/AAAAAAAAAg4/IPb1xnPhpF0/s750/eadd0ab7495afc0e4414c5a6e3c83c23.jpg

  Detta är ju någonting jag får rådfråga med min frisör, men kan vara skönt med en åsikt till. Tror du den färgen hade passat mig? Och ifall man bara lägger det som en toning första gången, hur svårt är det då att gå tillbaka till det blonda ifall jag inte trivs?

  Kram från Elin!! Jättetacksam för svar 😀

  Elin 2014-10-11 17:39:17 http://Klaeli.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!