Söndag = vård

Hej på er!

Hoppas ni har haft en mysig helg och att ni fick till volymen med hjälp av min video. Men nu är det söndag och det menas att det är hårvård-söndag. Håret ska få repa sig efter veckans styling och få lite extra boost.

 Jag kommer att använda:

– label.m Brightening Blonde Shampoo och Balsam som gör blonda hår gradvis ljusare utan att slita på håret i onödan. Super bra om man känner att sitt blonda hår blir dassigt och gulaktigt med tiden. Mer info om dessa produkter finner ni HÄR.

-Wella Professionals Elements – Renewing Mask – Som är en sulfat/parabenfri hårinpackning för torrt hår. Jag har skrivit om denna serie HÄR

– Sebastian Potion 9 – Som är en utav dom bästa leave-in krämen jag testat. Jag applicerar denna i handukstorkat hår och sedan fönar. Mer info HÄR.

– Amika Oil Treatment – är den olja som jag använder mest och är helt kär i. Jag blandar den både i min inpacking samt masserar in hårbotten med som en kur. Oljan hittar ni HÄR!

IMG_0001-2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hej,

  vad tycker du om Search and destroy-tekniken? Jag försöker spara ut mitt hår, är nu till axlarna, & vill därför inte gå till frisören för ofta. Har en del kluvna hårtoppar som jag tar strå för strå med en sax.

  Är detta världens sämsta idé?

  mvh
  Lina

  Lina 2014-10-13 12:18:44
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!