-VIDEO – Volymguide del 2

Ni som missade min första volymguide hittar inlägget HÄR

I denna guide visar jag er hur ni tuperar håret på rätt sätt, hur ni kan använda en root-lift på flera vis än i blött hår samt går igenom mina sista volymtips. Som jag nämnde i förra videon så kommer det komma del tre också, haha. Jag med mina delar, men det blir så när jag vill lära er så mycket som möjligt.

Hoppas ni får till volymen hemma, berätta gärna era egna bästa tips för volym!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Hej Elin! Du har världens bästa blogg! Jag tycker du har en jätte fin färg på dina ljusa längder, vilken färg är det och vilken nyans?

  Josefin 2014-10-16 13:49:42
  Svara
  • Svar på Josefins kommentar.

   Hej Josefin!
   Åh, tack snälla – vad glad jag blir. Jag har en beige blond nyans på mina längder, guld blandat med lite ask!
   Kram E

   Elin Johansson 2014-10-17 12:23:22
   Svara
 • Hej! Verkligen bra tips och bra blogg ! MEN- vilket schampo ska man använda ? Till tunt fint hår när volymschampon bara ger flygigt och risigt hår . Det blir olika volymigt av det också . Snälla gör ngt liknande med schampo 🙂

  Bettilusia 2014-10-16 08:25:35
  Svara
 • hej Elin! tack för en super bra blogg med massa inspiration och tips!
  Jag har ett problem, jag jobbar som frisör (tog studenten i somras) jag har färgat och blekt mitt hår många många gånger. Nu är jag blond och har varit det ett bra tag. Jag och min kollega har försökt att färga en ombre på mig, men färgen fäster inte på mina längder.. Vad ska vi göra? har du något tips på hår som bara stöter bort färgen?

  tacksam för svar!
  Mvh Emelie

  Emelie Franzen 2014-10-15 19:57:26
  Svara
 • Hej Elin! Snälla snälla snälla!!!!! Hjälp mig!! Just nu har jag en blandning mellan mellanblond och mörkblond och ska har nu köpt en intensivtoning för att det till en kall beige färg. Jag har en väldigt guldig nyans på håret just nu. Måste jag bleka det innan?!?! Väldigt väldigt tacksam för svar!

  Mira 2014-10-15 19:25:50
  Svara
  • Svar på Miras kommentar.

   Hej!
   Det enda tips jag kan ge dig är att sluta hemmafärga och gå till en frisör så ditt hår blir snyggt 🙂
   Lycka till!

   Elin Johansson 2014-10-16 10:33:24
   Svara
 • Har du använt dig av keratinvax något? Jag gjorde en hårförtjockning med keratinvax för ca 1,5 månader sedan. Har inte tappat en enda slinga med keratin, däremot har jag tappat typ halva förlängningen?? löshåret har alltså lossnat från keratinvaxen och följer med i hårborsten.. Är det fel på keratinvaxet, håret eller gör jag något fel??

  lisa 2014-10-15 18:08:03
  Svara
 • Hej! Jag har inte läst din blogg sådär värst länge så jag har ingen aning om du har skrivit om detta innan, men iallafall. När jag fönar mitt hår vill jag att det ska bli lent och mjukt när jag är klar, men det blir bara strävt och frissigt. Jag undrar om du har något tips på vad jag ska göra eller något tips på någon produkt. Har medellångt, självlockigt hår.
  Kram Elin!

  Elin 2014-10-15 17:18:18
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!