Nyheter från catwalken

nyhet

Nu börjar vi se mycket nya trender inom enkla uppsättningar. På catwalken skall frisyrerna vara så minimalistiska som möjligt men det är ändå catwalken vi talar som så man vill alltid göra en kreativ frisyr även fast det ska se väldigt enkelt ut. Dessa två frisyrer är nyskapande och bilden till höger har blandningen mellan uppsatt, snedbenan och flätan är helt magisk. 

nyhet

Sen har vi två fina blondiner. Bilden till vänster är en typisk catwalk look – rakt och slätt hår, en ponytail med avklippta toppar och en blond färg som är helt kompakt. Bilden till höger har ett enkelt hårband och en låg tvinnad knut som är helt rätt. 

Jag tycker det ger en stor inspiration att bara kolla runt på Pinterest eller överallt på nätet. Det behöver inte alltid vara helt nytt från 2014 utan man kan inspireras utav modet för fem år sedan och sedan sätta sin egna prägel på det. Det är t.ex som att göra en cover av en låt – du vill att folk ska höra vilken låt det är men ändå göra låten helt din och ännu bättre än originalet. Det är att vara kreativ och nytänkande för mig!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!