Beige/blonde höstfärg

Det är ny vecka, härliga kunder som väntar och jag har fått en välförtjänt ledig helg. Jag jobbar otroligt mycket och min kropp börjar säga ifrån lite, så från och med Maj 2015 så kommer jag sluta att jobba helger. Jag vet att det är många utav mina kunder som läser min blogg (väldigt glad), så för er som bara kan komma helg eller sen eftermiddag – malia mig och knip dom sista eftermiddagstiderna i vår.

Men slutbabblat om det, i morse hade jag min supersöta kund Emelie hos mig. Hon ville ha ett djup i henne blonda hår – självklart skulle hon få det. En mörkare botten möter kalla beige blonda längder samt en helhetston som skiner moccablonde! Klippte även igenom hela håret och klippte en ”parted-bangs”. 

PS: Ikväll kommer det upp ett inlägg som ni INTE vill missa – det handlar om hur ni kan göra så att håret blir starkare och växer bättre!

Vad tycker ni?

blonde

Före/Efter

blond

Efter

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
21kommentarer
 • Du är fantastisk som jobbar på så mycket som du gör, samtidigt som du håller i din blogg och annat. Du förtjänar en eloge, så bra som du är. Du bjuder verkligen på dig själv och det du brinner för.

  Oj vad snyggt! Jag blir helt kär. Det där är min dröm färg på håret i ”efter” fotot. I love it! 🙂 Om man är väldigtmörk i hårfärgen. Kan man då gå till frisören och färga det direkt dit eller tar t.ex. du det då i omgångar på olika tider?

  Joy Malou Schubert 2014-10-22 15:01:42 http://nicolinda.blogg.se/
  Svara
 • Alltså du är ju SÅ grym! Varför bor inte jag i Stockholm och kan ta mitt blonda hår till dig!?

  Natalie 2014-10-22 08:48:48 http://natalieholmstrom.devote.se
  Svara
 • Dom är oäkta, du kan googla på de 🙂

  Linnea 2014-10-21 21:46:42
  Svara
 • Tror du att Redken 1000 ml är äkta om de säljs på Nille? Jag menar, det är ju riktiga frisörprodukter så jag vet inte om de är äkta eller inte.. Vad tror du?

  Olivia 2014-10-21 20:21:39
  Svara
 • Hej Elin,

  Tack för en bra blogg! Jag saknar dock mer tips och trix för kortare hår. Jag har tunt, typiskt svenskt hår, som slutar strax nedanför öronen. Jag önskar mer inspiration på vad man kan göra med håret när man inte har långt och kan sätta upp det.
  Kram

  jennie v 2014-10-21 13:33:59
  Svara
 • Hej Elin!
  Tack för världens bästa hårblogg 😀 jag har precis börjat jobba som frisör och har eget så är inte anställd. Jag älskar mitt jobb och tycker det är super kul. Men blir så ledsen när det finns kunder som inte är helt nöjda och blir så otrevliga då. Allt självförtroende försvinner ju då och jag känner mej så dålig fast jag kanske inte ens tycker jag gjort något fel utan det är kunden som får för sej att det inte ser exakt ut som den har tänkt sej. Hur brukar du göra när kunder kommer tillbaka eller är otrevliga? Vad säger du till dem? Och hur tar du inte åt dej? Känns ibland som dem tror att dem kan bete sej illa bara för att jag är yngre och inte jobbat så länge!
  Tack om du svarar fina du!

  Malin 2014-10-21 12:15:57
  Svara
 • Det förtjänar du verkligen! Bra att du gör det som känns rätt för dig. och JA! dödssnygg färg och frisyr! Vad du är grym!

  Sofia 2014-10-21 09:58:09
  Svara
 • Undrar över Kevin Murphy Plumping ? Är det bra ? Kan man använda produkterna på kort rakt hår ? Tusen tack för en kanonbra blogg❤️

  Marita 2014-10-21 08:11:23
  Svara
 • Haha jag med 🙁 och det var det första jag kollade nu på morgonen med.

  Isabelle 2014-10-21 07:47:24
  Svara
 • Det förtjänar du 🙂 2 dagar ledigt i veckan borde alla ha.

  Lovisa 2014-10-21 07:01:57
  Svara
 • Vart är det efterlängtade kvällsinlägget..?! Hängt på din blogg hela kvällen ju, haha:)

  Sofie 2014-10-21 00:13:20
  Svara
 • Hej, tack för en super blogg! Jag är extremt rädd om mitt hår och försöker sköta de efter alla de olika ”reglerna” för ett friskt hår. Men för ett tag sen började jag tappa väldigt stora mängder hår, har du nå tips vad jag kan göra?

  Evelina 2014-10-20 21:52:18
  Svara
 • Hej Elin! Vill bara börja med att säga att jag diggar dig och din blogg extremt mycket! Du ger så mycket inspiration och tips varje dag. Har läst din blogg ganska länge nu och man ser verkligen hur mycket du brinner för det du gör. Otroligt duktig. Jag skulle verkligen vilja vara din kund, att någon så begåvad och duktig som du skulle få ta hand om mitt hår. Tyvärr så bor jag uppe i Norrland och har inte den möjligheten som är extremt tråkigt.

  Jag undrar lite om att ändra hårfärg. Jag har hela mitt liv haft brun/mörkbrun hårfärg. Färgade i våras en ljusare ombre men den vart mer orange i tonen. Nu skulle jag vilja bli ännu ljusare i håret, men har en oro om jag skulle passa i det eller inte. Och vad är det bästa för att göra den förändringen? Mycket tacksam för svar!

  Hannah 2014-10-20 20:22:04
  Svara
 • Hej Elin! Föredrar du Kevin Murphy eller Redken’s schampo och balsam? Använder just nu Kevin Murphy. Men idag så såg jag i en butik ett erbjudande där man kunde få 1000 ml redken schampo för 299:-! Har fortfarande kvar KM men tycker du det är värt stt köpa det ändå? Jag har lockigt hår och det är ganska torrt, vilken sort ska man ha då? Kram!

  Olivia 2014-10-20 19:00:49
  Svara
 • Hej!Supersnygg färg!!Jag har en liten fundering som jag undrar om du skulle kunna svara på? När jag var på apoteket för några dagar sedan så såg jag att de sålde Ricinolja som hårolja, där de stod att det skulle vara bra för håret och hårbotten. Vet att det gick en hajp i media för några år sedan och att ett flertal kända bloggtjejer påstod att det var så bra och att håret växte så mycket bättre och snabbare. Minns oxå att jag lästa någon artikel med en läkare som sa att det inte alls förhöll sig så och att det var dumheter att ha det i håret. Sen har jag inte läst om ricinoljan eller tänk på det på några år fören jag såg att det nu sålde den på apoteket. Vet du om den fungerar bra som hårolja? Eller är det bättre att hålla sig till någon hårolja från frisörmärke? MVH Linda

  Linda 2014-10-20 12:17:27
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!