Tips på bra hårspray

hairspray

Som ni vet så är jag ingen som föredrar torr hårspray, det står jag fortfarande fast vid. Men jag får testa mycket produkter och jag måste faktiskt tipsa om denna hårspray som är ifrån:

Sassoon Professional – Edit Finish kollektion

Jag gillar hårsprayer som man kan jobba med in i håret. Den ska inte vara för hård eller kännas plastig – denna prickar in alla fördelar. Den gången jag använder hårspray är när jag gör uppsättningar på mina kunder eller när jag sätter upp en ponytail och behöver spraya bak småhåren. Jag kan rekommendera denna till er som vill ha en liten lättare hårspray men ändå en produkt som gör sitt jobb.

Den blir din för 295 kr och mer info om denna finns HÄR

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Elin!

    Jag behöver hjälp, jag har väldigt fett hår. Jag har alltid tvättat håret två ggr i veckan men på senaste två åren har mitt hår blivit hemskt. Det är flottigt och ligger som i stryper redan dagen efter jag tvättat det. Har besökt flera olika frisörsalonger och frågat om tips. Får aldrig något bra svar och alla känns så oprofessionella. Jag använder mig av kerastase schampo för fett hår (som dem säger är det bästa) och har använder bara balsam i topparna för att jag är rädd för att det ska bli ännu mer fett. Vilka produkter skulle du tipsa om? Schampo, balsam och kanske torrschampo? Vad är dina bästa tips för fett hår?

    Jättemånga kramar Hanna

    Hanna 2014-10-20 17:21:13 http://Hannaminded.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!