Älskade hårfärg

I början på veckan kom finaste Ramona till mig för en hel makeover. Jag var helt inställt på att vi skulle förbättra den urtvättade Ombren som vi gjorde för längesedan, men hon ville övergå till en helt ny nivå. Jag blir ju så exalterad, åh. 

Så jag färgade en mörkbrun färg men röda inslag. Jag ville ändå ha botten lite råare brun och låta dom ljusa partierna sedan innan träda fram i röda toner. Det blev så fint och hon fick en hel ny look, som tur var kunde jag fota i dagsljus så man verkligen ser hur färgen ser ut.

Vad tycker ni? Någon annan som har gjort en hel makeover på senaste tiden? 

BA

Före/efter

BEA

Efter

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Cool röd färg ☆☆

  ErikaJ 2014-10-26 13:25:21
  Svara
 • Hej Elin! Jag funderar på att klippa mig lite längre än axellängd och klippa luggen lite kortare(typ lite förbi öronen) men, då undrar jag om frisyren kanske blir lite opraktisk när jag bara vill sätta upp håret i en svans utan att behöva fixa i 30 minuter varje gång, vad tror du? Blir frisyren opraktiskt? 🙂

  Vilma 2014-10-24 17:31:13
  Svara
 • Hej.
  Älskar din blogg! Men har en fråga angående denna färgningen.
  valde du att göra topparna mörkare? Eller har dem sotat under färgning?

  Josefin 2014-10-23 22:42:16 http://Ingen
  Svara
 • Hejsan, du skulle inte kunna göra en video totorial på side-Swept looken?
  Skulle uppskattas! 🙂

  Ebba Larsson 2014-10-23 18:14:37
  Svara
 • Kan man använda Kevin Murphy angel wash, och rinse, och sen använda Body mass? Eller är det onödigt att använda Body mass om man inte använder plumping shampo+balsam?

  Lina 2014-10-22 21:20:35
  Svara
 • förra veckan gick jag från blont hår med slingad utväxt så det såg ut som en naturlig ombre till en askig brunfärg med mörkare botten 🙂 hade varit ljus i 1,5 år så det var kul med förändring!

  zara 2014-10-22 20:05:49
  Svara
 • Hej Elin! Först och främst vill jag tacka för en superbra blogg, kikar in nästan varje dag och det är verkligen en inspirationskälla! Jag läser sista året på frisörlinjen nu och tycker att det är jättekul och jag känner att det är detta jag vill jobba med i framtiden, men på sistone har jag börjat känna mig lite omotiverad till skolan och känner att jag inte kommer att lyckas så bra inom yrket, även fast jag får bra kritik av mina lärare. Känner/kände du såhär ibland, och hur ska man tänka för att bli motiverad igen för att kunna prestera bättre? Hoppas att du svarar! 😀 // Hanna

  Hanna 2014-10-22 20:01:14
  Svara
 • Hej Elin! Vilket schampoo balsam och inpackning skulle du rekommendera till ett självlockigt hår? Dvs väldigt torrt frissigt skadat av plattången 🙂

  Karin 2014-10-22 19:14:19
  Svara
 • Jag har en fråga Elin : jag har inte ekonomiska möjligheter och gå till frisör och tona mitt hår. Har du ngt förslag på någon bra hemmatoning. Jag är 50 år och det börjar bli lite grått som jag vill få bort. Mitt hår är brunt. Jag vill gärna behålla min ursprungsfärg Med vänlig hälsning, Marita

  Marita 2014-10-22 18:30:19
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!