– Tassarna fixade –

Det är så många utav mina kunder eller människor i min närhet som frågar mig – ”Hur kan du jobba med dom där naglarna?”. Mitt svar brukar alltid vara att man vänjer sig. Jag skulle aldrig kunna vara utan mina fixade naglar, det skulle bara inte gå. Jag tycker det är jätteviktigt att ha fina händer när man just jobbar med händerna.

Gamla färgfläckar i nagelbanden är väl inte så mysigt? Nej, gå och fixa naglarna. Även fast man är frisör så går detta så bra så, sen kanske man inte behöver ha lika långa som mig. Så här blev mina gudomliga tassar som Celina fixade på mig igår!

IMG_0008-2 IMG_0006

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Anna- Tack!

  Sofia 2014-10-25 13:42:16
  Svara
 • Så du menar att konstruktiv kritik i det här fallet är att hon inte ska få ha fixade naglar? Eller hur ska jag tolka dig? Du tycker att hon inte ska ha snygga naglar för att hon river med dom?!!! Haha låt mig småle. Det kan ju även vara så att hon lärt sig att jobba med sina naglar så att det blir ännu bättre?
  Tror inte du förstår innebörden i konstruktiv kritik? Vem säger att det skulle bli bättre med korta naglar?!
  Haha

  Rebecka 2014-10-24 19:23:49
  Svara
 • Sofia – vet att du satte stopp, men du uttryckte dig verkligen inte otrevligt eller drygt, tvärtom! Jag utgår från att Elin är så professionell att hon kan skilja på negativ och destruktiv kritik och en ödmjuk undran. Rebecka: var hittar du den dåliga tonen?

  Anna 2014-10-24 19:17:45
  Svara
 • Jag har inte skrivit att en frisör kan riva av ens hår med vassa naglar. Jag tycker heller inte man har en dålig ton när man först berömmer att naglarna är snygga, att hon gör ett fantastiskt jobb och har en bra blogg. Sedan att jag har funderingar över hennes naglar är ju mer en nyfikenhet då jag har haft dåliga erfarenheter av det.

  Men jag tycker vi sätter stopp här. Trevlig helg Elin och Becka!

  Sofia 2014-10-24 16:09:22
  Svara
 • Jag håller inte med dig! Din kommentar kan ju ingen bli glad av. Hon är väl så pass professionell att hon inte river av dig håret. Får man dessutom en smashiing hårfärg så är väl lite riv skitsamma! Den som startade dålig ton var du Sofia, tänk på att vårda ditt egna språk. Skulle säga att 99 % föredrar hennes naglar kontra vanliga. Känns mer glamouröst och proffsigt. Helhetsbilden blir ju mycket bättre om allt känns lyxigt. Så fortsätt med dina fabulösa naglar Elin. Heja heja !
  Kramis Becka

  Rebecka 2014-10-24 12:41:01
  Svara
 • Om du läser min kommentar så menade jag inget negativt eller illa mot Elin. Jag har dessutom inte skrivit att jag vill att min frisör ska ha ovårdade händer utan jag pratar mer om hennes naglar(form, längd). Jag skrev klart och tydligt att det var en nyfikenhet då MITT frisörtillfälle blev sämre när frisören hade snarlika naglar som Elin.

  Jag tycker nästan det är du som skapar en tråkig stämning när du hakar ner på någon som har en fundering, tycker dessutom att man kan skriva med ett vårdat språk även ifall man tycker olika.

  sofia 2014-10-24 11:37:37
  Svara
 • Alltså Sofia!! Blir så trött på din kommentar ovan. Mycket bättre med fräscha händer. Vem fan vill gå till någon med äckliga händer?! Håller helt och hållet med Elin. Jobbar man med sina händer hela tiden så är det viktigt att även de är fräscha. Jag skulle inte låta någon med snuskiga händer ta i mitt hår. Vill också säga till dig Elin att din blogg är bäst och skit i dessa nötter som bara skriver dryga kommentarer.
  Puss o kram från Becka

  Rebecka 2014-10-24 00:36:11
  Svara
 • Snygga!
  Vill inte ge dig någon negativ kritik men bara något att tänka på 🙂
  Från min egna erfarenheter så tyckte jag det var riktigt jobbigt när min frisör hade sådana vassa naglar. Jag är verkligen inte håröm men aj vad ont det gjorde när hon arbetade igenom håret och råkade komma emot hårbotten, pannan osv (sådant händer).

  Jag antar att dina kunder tycker du är såpass bra på det du gör(du är fantastisk) att de kanske inte vill eller har mage till att säga till. Jag sa faktiskt till min frisör att det gjorde väldigt ont då jag vet att många håller ut och pustar ut när allt är klart.

  Har du frågat dina kunder angående det?

  Tack för en superbra blogg!

  sofia 2014-10-23 23:31:18
  Svara
 • Hon är en fantastisk nagelteknolog! Och du verkar vara en fantastisk stylist/frisör. Skulle vilja gå till er båda!

  Joy Malou Schubert 2014-10-22 14:53:12 http://nicolinda.blogg.se/
  Svara
 • Hej Elin! Grym blogg! Blir så sjukt inpirerad var gång där kommer upp före & efter bilder! GRYM!

  Jag har gått ut frisör gymnasiet & har börjat min långa färd mot gesället! Jobbar alltså som lärling!
  Jag undrar vad du tycker att en lärling bör ha under de 3000 timmarna? Då syftar jag på hur lång tid man cirka ska ha på de olika behandlingarna? Hur ofta ska man få bli iväg skickad på olika kurser, arbetskläder, verktyg, om man ska få bli lämnad själv på salongen som lärling med kund osv.
  Hur är dina tankar kring att vara lärling & hur en lärling bör bli bemött?
  Tack igen för en grym blogg! Du får mig att sträva efter att bli lika bra & framgångsrik frisör som du! Kram!

  Jasmine 2014-10-22 13:33:44
  Svara
 • Hej Elin! Jag var och fixade håret hos dig i mitten av maj och skulle nu boka en tid till nästa år 🙂 Jag mailade dig och fick till svar (av någon annan än dig) att du inte tar emot nya kunder. Men jag har ju varit hos dig så jag blev lite fundersam. Du är verkligen grym på det du gör så jag har längtat som sjutton efter att få fixa håret hos dig igen! 🙂 /Hanna

  Hanna 2014-10-22 11:53:41
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!