Vad händer? Är detta det nya?

Förra veckan så skrev jag om Beyonces nya lugg, den minikorta tjockare luggen. Jag märkte att både ni och mig själv dissade detta men nu ser jag även att Lady Gaga har tagit efter. Någonstans så skulle jag tycka att det var mer okej om GAGA kom på detta först för hon har en crazy stil och jag kan inte säga att hon inte bär upp det – för det gör hon. 

Här har vi skillnaden när det kommer till stil och look, GAGA har den stilen och det känns mer okej faktiskt. Men jag tycker fortfarande att det inte är snyggt, men att världens vackraste pop/rnb drottning skulle göra detta klipp förbryllar mig fortfarande.

Så, ska vi rösta en sista gång… Vem bär upp den tjocka miniluggen bäst – Queen B eller Lady Gaga?

gaga

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Lady gaga eftersom hon har en udda stil.

  ErikaJ 2014-10-26 19:01:49
  Svara
 • De är inte den snyggaste luggen jag har skådat… Lady Gaga vinner hands down!

  Den luggen är inte alls så tokig på dom som har en 50-tals Rockabilly’stil eller Goth’stil – som Katy Perry! Men då ska luggen vara rak… inte sådär ojämnt klippt och tjock :S

  Hoppas INNERLIGT att Beyonce har en peruk på huvet.

  Sofie 2014-10-24 01:56:37
  Svara
 • Uscha. Ser ut som om dom klippte luggen blöt, och inte tänkte på hur kort den skulle bli när den var torr! Enda plusset är väl i så fall att det tar tid innan den hänger i ögonen;)?! Gaga goes best!

  Sara 2014-10-23 21:08:01
  Svara
 • Hej Elin! Jag har nyss köpt den locktången som du tipsade om, babyliss pro curl 32 mm. Och jag har gjort exakt som du visade i din lock video men mina lockar håller knappt och dom går ur jätte lätt. Jag vet inte vad jag gör för fel? Jag tar ända upp till 180 grader och jag tar lagomt med hår varje slinga och avslutar med en jätte bra hårspray men det håller ändå inte, det går ut ändå. Vad gör jag för fel? Skulle vara jätteskönt om du svara! 🙂

  Elin 2014-10-23 17:35:13
  Svara
 • Hej Elin! Vilket schampoo balsam och inpackning skulle du rekommendera till ett självlockigt hår? Dvs väldigt torrt frissigt skadat av plattången 🙂

  Karin 2014-10-23 16:58:18
  Svara
 • Jag får lov att hålla med. Gaga goes crazy -inga konstigheter. På Beyonce . Bara konstigt och fult.

  Annika 2014-10-23 12:57:01
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!