– Det är dom små förändringarna som avgör –

Idag hade jag en supersöt kund som ville göra en förbättring med sitt hår. Jag gillade hennes egna hårfärg och jag ville utgå från den, men göra helheten mer jämn och jag har gjort längderna mycket ljusare men det syns inte så mycket på bilderna. En djupare bottenfärg möter ljusare beige/guldiga längder. Klippte även igenom håret ordentligt samt stylade fina vågor!

Jag arbetade med hennes hår i nästan tre timmar och färgade hela håret. Det roligare är att jag lyckades med det jag verkligen ville, inte förändra det hon redan hade utan förbättra och lyfta fram hennes egna färger och ni skulle sett hur hennes ögonbryn och ögon ploppade fram på ett nytt sätt.

beforeafter

Före/Efter

bf

Visst blir man avundsjuk på hennes hår?!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Väldigt fin guldig blond nyans!

  ErikaJ 2014-10-31 11:54:17
  Svara
 • Hej Elin, jag var hos frisören för ca 2 veckor sedan och fick då frågan om jag tyckte själv att jag tappade mycket hår. Jag hade märkt det själv och ibland när jag duschar är det obehagligt att se allt hår jag tappat men jag har ingen aning varför jag tappar allt hår. Min frisör tipsade då om att jag skulle börja äta b-vitamin och jag har ätit b-vitamin dagligen i ca 1 vecka nu. Jag undrar hur lång tid det tar för mitt hår att börja återhämta sig eller växa? Jag går inte på någon diet och äter så balanserat jag kan. Men jag är orolig ju för att jag vill verkligen inte tappa hår och dessutom har min mens varit borta sedan augusti, varför reagerar min kropp såhär?
  Kram

  Alma 2014-10-29 09:25:03
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!