Ni måste ta del av detta tips // Blonde LOVE

Jag började använda ett nytt schampo och balsam för några veckor sedan. När jag testar produkter så gör jag det under en längre period för att ge produkten en rättvis bild, men jag vill också påpeka att jag delar med mig utav vad JAG tycker och mina upplevelser ang produkten.

Det handlar om:

!label.m Brightening Blonde Schampo och Balsam!

– Det är en serie för blonda hår som gör håret successivt ljusare men ändå bibehåller hårets näring och inte skadar håret på något sätt. Jag är helt fast, jag har inte gillat någon annan serie från dom innan för min hårbotten har sagt ifrån. Men jag känner att håret får en otrolig glans och är rent väldigt länge. När jag har schamponerat håret så känns håret mjukt och lent redan då. Jag brukar låta balsamet sitta i ett tag för håret blir så mjukt.

Jag kan verkligen rekommendera denna serie för er som vill ha en serie för rimligt pris samt motverka att era blonda hår blir dassiga och tappar lystern.

Mer info hittar ni HÄR

label M

elin

Denna bild la jag upp på min Instagram (StyleElin) igår och fick mycket respons på mitt fylliga hår. Det stämmer, jag tvättade håret igår morse och sedan lockade håret med min GHD Curve 32mm. Ser ni hur fylligt och härligt mitt hår ser ut? Ber om ursäkt för den suddiga bilden, men ville bara visa er. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Här finns de 🙂

  http://labelm.nu/salonger.html

  Tess 2014-10-31 09:19:59 http://www.seenbytess.se
  Svara
 • Hej! Har du testat ”TRESemmé’s keratin smooth 7 day”?
  Isånafall vad tyckte du? Tänkte fråga så man vet om det är värt att köpa 🙂 Har vääääldigt risigt hår!

  Johanna Huss 2014-10-30 20:41:22 http://elin.damernasvarld.se
  Svara
 • Hej!

  Jag måste bara berätta att jag ÄLSKAR din blogg.

  Jag har inte riktigt brytt mig så där supermycket om att ge håret rätt slags vård tidigare. Men för några dagar sedan så googlade jag på nånting som hade med hår att göra och hamnade på din blogg. Helt plötsligt ligger jag vaken om nätterna och har bläddrat vidare till sida 107 på din blogg. Den är så sjuuukt inspirerande och du ger sådana jävla grymma tips. Ville bara tacka för det! 🙂

  Haaaade!

  Malin 2014-10-30 19:00:09
  Svara
 • Finns dom att köpa i butik? Var?

  Elsa 2014-10-30 16:07:57
  Svara
 • Hej Elin, till att börja med så vill jag tacka för en superbra blogg!

  Och till min fråga, jag är egentligen blondin och har väl en ”typisk” nordisk hårfärg (råttfärgat fast fullt med naturliga ljusa och mörka slingor) och nordisk kvalité. Har färgat mitt hår mörkbrunt under en längre tid men när jag var utomlands i somras så blektes mitt hår rätt mycket utav solen och efter den resan så har de guldiga nyanserna som trädde fram vägrat försvinna trots färgning. Vill inte ha varken röda eller guldiga nyanser i mitt hår utan vill ha en mer mörk Kim Kardashian färg, dock inte svart. Hur ska jag göra för att få bort nyanserna?

  Tacksam för svar!

  Josefin 2014-10-30 15:58:32
  Svara
 • Hej Elin,
  Jag undrar ifall du kan rekommendera något bra shampoo och balsam för mitt hår som blev misshandlat av en frisör för ett par månader sedan?
  Jag gick till en frisörsalong som jag hade hört gott om, i hopp om att färga en soft ombre, då jag hade cendrefärg på håret sen innan. Denna frisör visste inte alls vad hon höll på med, så hon blekte HELA håret, och jag blev seriöst helt kycklinggul.
  En annan frisör fick rycka in för att försöka rädda mitt söndertrasslade gula hår, men la endast i en nyansering. Hon sa att det skulle bli den färg jag önskat efter 3-4 tvättar, och jag på riktigt rusade hem och tvättade håret 2 gånger, och det blev bara VÄRRE. Slängde i lite brun färgbomb som jag hade hemma för att ens kunna gå till jobbet dagen efter, och sedan så tonade jag det brunt hemma på en gång.

  Gick tillbaka, sa att det inte var alls det vi hade kommit överens om, och fick tillslut efter mycket om och men mina pengar tillbaka, då jag sa att jag inte ville att hon skulle göra något mer med mitt hår..

  Nu när jag duschar med shampoo så kan jag nästan inte ens dra fingrarna igenom håret i hårbotten då det är som segt tuggummi.

  Snälla hjälp mig med tips på bra produkter!

  Bästa hälsningar,
  Emma

  Emma 2014-10-30 12:04:04
  Svara
 • Hej Elin,
  Jag undrar ifall du kan rekommendera något bra shampoo och balsam för mitt hår som blev misshandlat av en frisör för ett par månader sedan?
  Jag gick till en frisörsalong som jag hade hört gott om, i hopp om att färga en soft ombre, då jag hade cendrefärg på håret sen innan. Denna frisör visste inte alls vad hon höll på med, så hon blekte HELA håret, och jag blev seriöst helt kycklinggul.
  En annan frisör fick rycka in för att försöka rädda mitt söndertrasslade gula hår, men la endast i en nyansering. Hon sa att det skulle bli den färg jag önskat efter 3-4 tvättar, och jag på riktigt rusade hem och tvättade håret 2 gånger, och det blev bara VÄRRE. Slängde i lite brun färgbomb som jag hade hemma för att ens kunna gå till jobbet dagen efter, och sedan så tonade jag det brunt hemma på en gång.

  Gick tillbaka, sa att det inte var alls det vi hade kommit överens om, och fick tillslut efter mycket om och men mina pengar tillbaka, då jag sa att jag inte ville att hon skulle göra något mer med mitt hår..

  Nu när jag duschar med shampoo så kan jag nästan inte ens dra fingrarna igenom håret i hårbotten då det är som segt tuggummi.

  Snälla hjälp mig med tips på bra produkter!

  Bästa hälsningar,
  Emma

  Emma 2014-10-30 12:04:04
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!