Stor makeover / Före&Efter

Idag mina vänner har jag haft en lång dag, eller jag har haft en lång makeover dag. Att jag alltid lyckas med att få dessa fina tjejer med hår ned till svanken som vill göra en helförändring. Jag blir ju så lyrisk och känslan av att veta att det kommer bli så otroligt fint. Hon har varit väldigt mörk innan och har börjat kampen mot ljusare tider och anledningen till att jag kunde få henne såhär ljus var att min kund var helt beredd att klippa bort mycket av håret. 

Jag jobbade med miljoner foliepaket, varvade flera olika blonda nyanser med en mörkblond botten och jag gjorde en ”SoftOmbre” light kan man säga. Klippte av 20cm och formade om hela håret – min kund blev som på nytt och det var nästan så jag knappt kände igen henne när jag tog av kappan.

Så fint och hon fick den perfekt crème/beige blonda färgen! 

makeover

Före/Efter

make

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Så fint!

  Michelle 2014-10-31 09:05:45 http://michellesundberg.elsasentourage.se
  Svara
 • Fantastiskt!

  Lina 2014-10-30 21:43:02
  Svara
 • Hej! När du skriver att du använde flera olika blonda nyanser, menar du då att du ljusarefärgar ett hår som tidigare redan är färgat eller att du använder olika sorters styrka på vätepeoxiden till blekning? Mvh en nyfiken frisör 🙂

  Evelina 2014-10-30 21:02:16
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!