Tips för dig med frissigt hår

Hej mina vänner!

Jag tror jag har tipsat om denna lotion förr, men den är värd att få ett lyft igen. Jag har jobbat med denna lotion ett tag nu på mina kunder och jag älskar den. En lotion eller leave-in crème som ni är vana att höra har olika fördelar och det är en produkt som jag tycker alla behöver – oavsett längd.

Denna lotion motverkar frissighet och ger håret en fantastisk glans när man fönar in den. Den ända nackdelen är att den inte är värmeskyddande, men då är det enkelt att bara spraya i Redken Iron Shape 11 som är ett renodlat värmdeskydd. Den appliceras i handdukstorkat hår och sedan fönas in, jag tycker den är lätt att använda och håret blir inte tungt och fett.

redken

Så för dig som vill ge ditt hår en makalös glans och göra din styling lite enklare – då är denna produkt någonting för dig. Men jag vill också säga det att oavsett om jag lockar håret eller gör en hård styling så applicerar jag alltid denna ändå.

– Den blir din för 295 kr och finns HÄR –

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Har du något tips på hair serum, olja och leave in lotion i den billigare varianten men som funkar bra ändå..? Väldigt tacksam för svar!

  Johanna Huss 2014-11-04 23:43:27 http://elin.damernasvarld.se
  Svara
 • Hej! Önskade verkligen att du bodde i ystad, så du kunde hjälpa mig med mitt hår. Födde barn för lite mer än ett år sen. Känner att håret blivit tjockt o fint igen, MEN hade varit så kul att få styling råd vad jag hade passat i, att göra med mitt hår. Idag är jag blond, lägger ljusa slingor, har långt år. Men som sagt hade velat göra nått kul med håret, men vet inte vad, tycker jag alltid har håret uppsatt, lite trist. Tack för en bra hårblogg. Kram Linda

  Linda 2014-10-31 13:02:09
  Svara
 • Hej Elin.
  Tack för en super bra blogg med massa härliga tips. MEN.
  Jag har väldigt lockigt, frissigt, tjockt hår. Så jag bestämmer mig för att rakpermanenta mitt hår hemma. Resultatet blev – mindre lockigt, såg längre ut, en aning tunnare, slitet, frissigt och torrt hår. Är så himla ledsen att det slutade såhär. Mitt hår är helt förstört. Jag hade sparat det i år för att det skulle bli så här fint, nu har jag fått mycket, mycket tunnare hår med torrt och slitet.

  Vad ska jag göra? Kan du tipsa om bra schampoo, balsam, olja & inpackning? Bra produkter, men som inte är för dyra (eftersom min ekonomi inte räcker till det) Något som jag bör tänka extra på och tips? Kommer mitt hår att växa mer eller kommer jag fortsätta tappa mitt hår?
  Ska jag borsta det osv.
  All tips och all tips på produkter är jag så himla tacksam över! Tack på förhand Elin.

  J 2014-10-31 11:30:03
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!