Brittans nya frilla

Det är många kändisar som har ändrat frisyrer på senare tid, superkul tycker jag för att det är ändå dom vi får inspiration utav. Men denna gång är det ingen mindre än Britney Spears som har gjort höstens klipp. Det var dags för henne att följa lite mode och jag måste säga att hon passar superbra i det och att hon ser väldigt välmående ut.

Det viktigaste för mig är att hon fortfarande är blond, nostalgi!

britney brit brite

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Vavavoom! Det var länge sen Britney såg snygg ut enligt mig så detta klipp är bara att applådera.

  Annika 2014-11-05 11:25:30
  Svara
 • Jag tycker hon ser annorlunda ut. Hon måste ha gjort nåt med läppen eller tänderna.
  Ja hon passar bäst i blont hår.

  ErikaJ 2014-11-04 14:36:32
  Svara
 • Hej Elin!
  Har nyligen köpt en GHD plattång (ghd V sunset) och undrar nu hur jag skall ta hand om den för bästa livskvalité och vård? 🙂 kan man använda vilka hårprodukter som helst när man skall använda plattången eller bör man använda särskilda produkter anpassade för just denna stylingmetod? Och kan man använda plattången om man färdigt har hårspray i håret? 🙂
  Måste även nämna att du har den bästa hårvårdsbloggen 🙂

  Jennifer 2014-11-03 09:00:17
  Svara
 • Hej! Jag väntar och väntar på din recension av KM detox schampo, eller har jag missat att du lagt ut det? Är också nyfiken på hur man använder det på bästa sett 🙂
  Tack för den bästa hårbloggen någonsin! 🙂
  Kram

  Jennifer 2014-11-02 21:16:55
  Svara
  • Svar på Jennifers kommentar.

   Hej!
   Jag har skrivit mycket om KM Maxi Wash – du kan söka på Maxi Wash i sökfuktionen på bloggen så kommer det komma upp information 🙂
   Lycka till!

   Elin Johansson 2014-11-03 09:47:28
   Svara
 • Hej! Jag använder Kevin Murphy Hydrate Me men tycker att min hårbottren blir så torr av detta schampot/balsam! Känner också att jag fått mer finnar av det i pannan. Ska jag byta till ett helt annat märke (tänker Redken Smooth lock då jag har lockigt hår) eller fortsätta i samma bana men köpa en annan sort av KM? Vore så himla tacksam för svar! Kramar, din blogg är så bra och du är så duktig!

  Olivia 2014-11-02 19:55:54
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!