Ibland fungerar det inte //

Hej! Jag använder Kevin Murphy Hydrate Me men tycker att min hårbottren blir så torr av detta schampot/balsam! Känner också att jag fått mer finnar av det i pannan. Ska jag byta till ett helt annat märke (tänker Redken Smooth lock då jag har lockigt hår) eller fortsätta i samma bana men köpa en annan sort av KM? Vore så himla tacksam för svar! Kramar, din blogg är så bra och du är så duktig!

Hej fina du! 

Tack snälla för din fina orden, så gulligt. Självklart ska jag svara på din fråga:

Vad trist att du upplever det så för ”Hydrate Me” är väldigt återfuktande, under förutsättning att balsamet används också såklart. Men du kanske behöver någonting som ger mer fukt eller proteiner. Jag tycker faktiskt att Joico har väldigt bra hårvård när det kommer till återfuktning, jag är inte helt påläst på deras produkter men jag har hört mycket om Joico från mina kunder – testa det. 

Sen är det också så att man kanske inte tål ämnena i vissa produkter, oavsett om dom är paraden/silikon fria t.ex eller om det är organiska produkter så kan det vara ett ämne som kroppen inte reagerar positivt på. Men då är det bara ut i hårvårds-djungeln igen och hitta produkter som passar dig och din hud/hår.

Sök lite runt på produkter, men jag tycker du är inne på rätt spår – Redken All Soft eller Redken Curvaceous (för lockigt hår). Kolla även upp Joicos produkter, tror dom skulle passa dig.

Stort lycka till!

elindamerna

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej!
  Jag har upplevt exakt det du beskriver med vissa av Kevin Murphys produkter.
  Några innehåller Artica, som är någon slags ört om jag inte minns helt fel.
  Jag frågade hos min frisör och hon berättade att flera av hennes andra kunder reagerat på exakt samma produkter som jag gjort. Det var alltså allergi som gjorde
  att jag upplevde torrhet och stramande i hårbotten. Puss & Kram

  Emma 2014-11-04 08:18:01
  Svara
 • Tusen tack för ditt svar, så snällt av dig!

  Olivia 2014-11-03 15:55:56
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!