Kika in denna magiska makeover

Igår kom jag till färghimmelen igen – men denna gång handlar det om en lila/röd brun lob (lång bob). Min superfina kund hann knappt sätta sig i stolen hinnan hon säger ”Jag vill bli mörkhårig nu, Elin”. Jag blev nästan stum samt överlycklig, just för att jag visste att hon skulle passa i detta så mycket.

Alltid när kunderna vill gå från ljust till mörkt så tycker jag att nyansen på den mörka färgen är väldigt viktig. Där är det viktigt att kolla av kundens hudton, hur kunden sminkar sig och är kunden osminkad när hon ska färga så fråga henne lite om det så kommer du kunna bedöma det lätt själv. Det första som kom upp i mitt huvud när vi började prata hur mörkt samt vilken ton vi skulle ha så var det ”Röd/lila mörkbrun”. Jag brukar alltid ha några alternativ som jag ger kunden som jag tycker skulle passa men denna gång så kände jag direkt – det här ska vi köra på. 

Min kund höll med mig och det viktigaste var att färgen ska få synas, men att den syns ännu mer i solljus. Sedan klippte jag en del på längden men valde att skapa en ”trubbig” lob (längre bob). 

redhair

Före/Efter

hair red

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Finns denna färg i butik? Fick just hem ett löshår i just den färgen (trodde det skulle vara vinrött), så behöver nu färga mitt haha!
  Tacksam för svar 🙂

  Evelin 2015-08-10 16:19:59
  Svara
 • Hej! Hur mycket kostar det att färga håret hos dig? Mvh Malin

  Svara
 • Det är så jäkla snyggt! Hon måste vara galet nöjd?!

  Sara 2014-11-08 10:32:43
  Svara
 • hej!
  Har problem med att hårfärgen släpper redan efter två veckor mitt på huvudet. Inte så snyggt när man börjar bli ganska grå . Har försökt dölja med torrschampo med färg (lernberger & s) och hårmascara men det ser väldigt onaturligt ut. Tvättar med wellas schampo och balsam för färgat hår så sällan som möjligt.(1-2 ggr veckan)
  Tacksam för svar
  Hälsningar Carina

  Carrina 2014-11-06 17:29:25
  Svara
 • Så snyggt! Färgen är fantastisk och håret ser så friskt ut. Enastående skillnad på före och efter!

  olivia 2014-11-06 01:45:00
  Svara
 • Hej

  Har färgat håret hos frisörer sen väldigt länge tillbaka men nu hinner inte jag göra det och jag ska bara färga utväxten mörkbrunt, vilket märke ska jag välja på hårfärg? Tycker det kostar onödigt mkt för ngt som inte tar så mkt tid ändå.
  Skulle vara tacksam om du svarade till min mailadress, tips mottages

  Chamiran 2014-11-05 23:01:52
  Svara
 • Bland det läckraste jag har sett på länge!

  Svara
 • Vrålsnyggt!

  johanna 2014-11-05 19:11:03
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!