Color Crush // Lob

Jag har helt snöat in mig på mustiga hårfärger samt frisyren lobs (längre bob). Det är många utav mina kunder som väljer dessa alternativ eller ett utav dom i alla fall. Jag har kommit på att jag förstår varför lobsen samt hårfärgen har blivit en utav höstens måsten.

Men vad är en ”lobs”:

– Det är ett engelskt ord för ”En längre bob”, när man har låtit sin gamla korta bob växa ut en bit så blir det en lobs. Jag tycker det är snyggast att klippa frisyren lite ”trubbig” alltså med kompakta längder. En del av frampartiet skall vara längre. en del kan man klippa en delad lugg och bakpartiet skall vara kortare för att få profilen så snygg. 

Sen under här kommer lite inspirations bilder, bland annat på vinterns hetaste luggar!

1 235

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Henne känner jag igen som Lily Collins 🙂
  Sen undrar jag vem hon på näst nedersta bilden är?? Älskar den frisyren!

  Kalifornienmamman 2014-11-08 20:03:09 https://kalifornienmamman.wordpress.com/
  Svara
 • Hej! Jag skulle jätte gärna få lite tips på fina ljusbruna och mörkt blonda hår. Är oftast väldigt blonda eller väldigt mörka hår, men det kanske beror på att det oftast är det dina kunder färgar 🙂 älskar loben och en sån ska jag klippa i början är december(längtar!!!) men letar fortfarande efter den perfekta ljusbruna tonen jag vill försöka nå! Ha en trevlig fredagskväll

  Kajsa 2014-11-07 20:45:33
  Svara
 • Hej Elin!
  Jag har väldigt tunt och lockigt hår med mycket volym. Jag älskar mina naturliga lockar men på ”överhåret” så blir det mest friss. Brukar då locka håret så det försvinner och upprepar efter varje dusch (när det är torrt). Undrar om detta på lång sikt kommer göra att det blir jätteslitet och/eller om det finns ett värmeskydd som gör så att håret tål detta?

  Victoria 2014-11-07 18:07:31
  Svara
 • Hej!

  Jag blonderar mitt hår hemma och har fått väldigt slitna längder. När jag ska färga utväxten så är det svårt att hindra att färgen kommer även på det som redan är färgat, jag dubbelblonderar liksom :p Finns det något medel eller liknande som hårfärgen inte kan tränga igenom, så en kan vara säker på att det bara är utväxten som färgas?

  klara 2014-11-07 16:30:12
  Svara
 • Hej Elin! Vem är det på den översta bilden? Hon har ju helt magiskt hår, bra inspiration!

  Nina 2014-11-07 13:22:40
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!