NYHET: Tips på en prisvärd hårolja

Det har varit mycket olje-snack på sista tiden och jag är för att vi ska tänka lite utanför boxen – det finns faktiskt magiska oljor som inte bara har Arganolja  i sig. Jag skulle vilja tipsa er om en olja som innehåller en kombination utav lyxiga oljor så som mandelolja, jojobaolja och argaolja.

-Wella SP LuxeOil Reconstructive Elixir- 

IMG_0003

Just ni finns denna olja i travel-size på 30 ml. Perfekt för resan eller om man vill köpa fler oljor och testa under kortare perioder. Jag tycker denna olja luktade väldigt gott, när man applicerar den i håret så känner man direkt hur håret blir mjukt och får glans. Den är inte tung alls, jag upplevde att den går in i dom torra topparna väldigt bra. Denna på 30ml blir din för endast 138kr och den stora flaskan på 100ml kostar 275 kr. 

IMG_0002

En prisvärd olja som gör precis det den ska, sen är den genomskinlig så blondiner – det är fritt fram. Mer info hittar ni HÄR samt information om köpställen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Måste bara tipsa om Maria Nilas hårolja med lingon i. Min favorit på mitt blonda hår. Doften är väldigt speciell, men jag tycker om den.

  Ida 2014-11-10 11:15:01
  Svara
 • Jag vill bara tacka dig för all inspiration och motivation du ger mig varje dag!

  Jag jobbar som frisör och vill bygga upp mitt eget företag och vara unik precis som du. Jag vill bli stark och trygg i mig själv och lita på att jag är bra på det jag gör. Så för lite drygt en månad sen tog jag tag i mitt liv och startade upp en blogg. Jag läste säkert 100 artiklar om hur jag får min blogg att se professionell ut (den ska ju trots allt vara en del av mitt företag). Jag undrar nu om du kan ge mig något mer tips på hur jag får den att bli ännu bättre. Jag jobbar på den varje dag och skulle uppskatta feedback på den. Gå gärna in på den om du har tid(vilket jag förstår att du inte har).

  Återigen TACK!! för allt och för en fantastisk blogg. Du får mig att tro att ALLT är möjligt bara man vill och är driftig!

  Julia Lennartsson 2014-11-09 13:41:00 http://www.kreatorens.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!