Den otroligt vackra Valerie

Jag är bara tvungen att visa er min underbara bloggkollega Valerie. Hon är så sjukt vacker och väntar också barn igen, in och gratta henne. Det jag också vill lyfta är hennes magiska klippning och färgning, tyvärr är det inte jag som gjort hennes hår men hennes långa lob och den mörka Ombren är hetare än någonsin och hon passar så bra i denna look.

Eller hur? Ni kommer till Valeries blogg HÄR.

valerie valerie2

Alla bilder är ifrån Valeries blogg <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej fina du!!
  Men åhhh vilket fantastiskt inlägg, såg precis!!! Tusen tack gulliga du.

  KRAM Valerie

  Valerie 2014-11-19 13:16:22
  Svara
 • Jag gillar den längden, väldigt ”stilig”.

  ErikaJ 2014-11-15 22:54:25
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!