Fredags Ombren

Morgonen till ära så hade jag min superheta kund Nathalie hos mig. Hon har varit super-blond och jag har stegvis börjat färga ner henne till en mörkare blond. Ibland tror man att vägen att bli ljus från mörk är väldigt svår men jag ska säga att vägen från ett slitet, blekt hår till mörkare är minst lika svårt.

Så andra gången här nu så kände jag att vi kunde lyckas göra en skarpare Ombre med en krämigare/beige ton på dom blonda längderna. Nathalie har varit duktig på att ta hand om håret mellan gångerna så färgningen blev så lyckad. Klippte även 1,5 cm på längderna och stylade alá fredag!

Vad tycks? 

before

Före

ombre6 ombre7 ombre1

Efter

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Vilken salong jobbar du på, vart ligger den isåfall?

  Alice 2014-11-15 14:27:40
  Svara
 • Hej jag skulle vilja höra vad du tycker om plumping line av kevin.m om du har testat den?

  Evelina 2014-11-14 20:47:59
  Svara
  • Svar på Evelinas kommentar.

   Hej Evelina!
   Jag har skrivit massor om KM Plumping Line. Du kan skriva in Plumping Line i sökfältet så kommer mycket upp. 🙂

   Elin Johansson 2014-11-15 10:46:38
   Svara
 • Men gud så snyggt! Älskar det!

  Klara nylen 2014-11-14 16:11:06
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!