Löshår // Annica Englund

Eftermiddagen har spenderas med min underbara vän Annica, jag får så mycket energi utav denna människa och en härligare tjej får man leta efter. Jag måste erkänna, jag har vikt mig. Det är väldigt konstigt hur kräsen jag är på att sätta löshår på mina kunder än på mig själv. Men det är lite för att jag vet HUR mycket jobb det krävs att ha löshår och jag litar inte alltid på mina kunder att dom följer mina råd för ett fint löshår.

Annica har under LÅNG tid tjatat på mig att hon vill sätta löshår, jag har strängt sagt NEJ. Men med tiden så förstår jag hennes problem, stylingen håller inte. Hon har hur bra produkter som helst och dom bästa tängerna på marknaden, hon frågar mig om tips och knep varje vecka (haha) hur hon ska styla håret – men håret VILL bara inte samarbeta med henne. Tråkigt och det är verkligen jättejobbigt. Så jag gick med på att sätta en förtjockning, förlängde ca fem centimeter.

Resultatet blir att stylingen kommer hålla betydligt längre och hennes svåra hår (glas-hår) kommer smälta in i löshåret och bli mer lätthanterligt. Vi var både överens om att det är fylligheten vi vill åt och att hon ska känna att vi lyfter fram hennes egna hår. Jag står så mycket för det naturliga och den enkla vardagen, det är just det vi gjort. Jag satte i 70st slingor (keratin), anledningen till att jag satte keratin är för att Annica har glashår och för att hårförlängningen ska sitta på plats så är det den metoden som kommer sitta bäst på henne.

Jag är i löshår-himmelen och jag kände mig så varm och glad när vi var klara. Annica blev komplett och hon har ALDRIG varit snyggare än idag. Det jag också vill lyfta fram är att jag har ändrat hennes hårfärg med löshåret. Skonsammare alternativ finns inte, istället för att färga så jobbade jag med olika nyanser och teknik för att ändra hennes hårfärg.

OBS: Jag har inte ändrat bottenfärgen, det är blixten som gör att bottenfärgen på ”före” bilden ser ljusare ut. Så jag har endast ändrat resterande hårfärg med löshåret. 

Vad tycker ni? Magiskt va? <3

IMG_0002-2

extensions

Före/Efter

loshårannica

extensions1

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Hei!
  Super bra blogg!
  Vilket feste anvænder du? Tejp/lim?
  Jag ska selv setta i løshår och vill veta vad som sliter minst:)

  Mvh Amanda 🙂

  Amanda c 2014-11-26 19:40:55 http://Norge
  Svara
 • Vart hittar man priser? Vad kostar detta t.ex?

  anna 2014-11-20 13:27:10
  Svara
 • Johanna, Det enda som funkar på fett hår på mig är rätt torrschampoo. Det tar bort det feta samt gör att hårbotten ser ljusare ut.

  ErikaJ 2014-11-20 06:16:44
  Svara
 • Hej! Min kompis har ett problem, hon får jätte lätt fett hår. Hon tvättar det ca 2-3 ggr i veckan. Hon duschade tex håret igår och nu idag är håret fett som om det var en vecka sen hon duschade. Har du några tips på vad man ska göra och produkter?? Det är ett stort problem och skulle vara tacksam för svar!

  Johanna Huss 2014-11-20 00:08:48 http://elin.damernasvarld.se
  Svara
 • Hej, jättesnygg! Vilket löshår använder du? Har läst mycket om hairtalk som ska vara skonsamma och bra! Vet du nåt om dem? Vad kostar det att göra som Annica och hur länge håller det?

  Sara 2014-11-19 11:06:02
  Svara
 • Tack för ditt svar på ”varför du inte satt in löshår på Annica” nu förstår jag precis vad du menar!! Och det blev underbart vackert!!!

  Sofia 2014-11-18 21:56:50
  Svara
 • Hej!

  Har en fråga/undran.
  Har en svår variant av crohns sjukdom mm,
  Ja har p.ga många operationer med svåra
  Komplikationer väldigt lite/kort tarm kvar.
  Ligger inne mycket på sjukhus för att ja bl.a
  har svårt med att äta pga av smärtor,haft näringsdropp
  nu i två månader o på detta massa infektioner.
  Har problem med,brist på massa näringsämnen
  Som vitaminer/mineraler mm.
  De perioder ja är dålig tappar ja väldig mycket
  hår,denna period bara rasar det av mig,vågar
  knappt borsta det,räcker med att ja drar fingrarna
  genom håret så är nävarna fulla. Detta gör mig
  Förtvivlad,nåt tips på hur ja ska ”behandla” håret
  för att skona det så mycket som möjlig??? Har säkert
  på ett par veckor tappat minst en fjärde del av håret.

  Mvh o kram
  Jenny

  Jenny Klahr 2014-11-18 15:24:02
  Svara
 • Hej!
  Vad duktig du verkar va,super snyggt!
  Vad menas med glas-hår

  Jenny Klahr 2014-11-18 15:13:08
  Svara
 • Verkligen snyggt!
  Jag har allt annat än glashår. Här snackar vi hästhår, men jag har svårt att få stora lockar att hålla. Så som dessa du gjort på Annica. Det raknar hur jag än trixar med mousse i innan och en lätt spray efter. Vad hundan är felet? Eller ska dessa lockar dra ut sig och bli mer vågor?

  Annika 2014-11-18 11:00:51
  Svara
 • Hej! Vad har du för locktång på dessa lockar?

  Ida 2014-11-18 08:47:35
  Svara
 • Hej Elin! Jag har ett problem och du verkar vara väldigt kunnig. Jag har väldigt tunt hår och vill därför skapa volym vid hårbotten, har hitills alltid tuperat och använt hårspray eller en volym spray i typ vattenform från Revlon men efter ca 5-10 minuter så är allt platt igen :/ Har du något förslag på hur man kan få det att hålla?
  Kram!!

  Malin 2014-11-18 06:56:12
  Svara
 • Detta är det perfekta håret – super snyggt!!
  Har blonderat mitt hår i flera år men håller nu på att spara ut min naturliga färg (sandréfärgat) men vill ha en mjukare övergång till det blonda i topparna, som ovan.
  Hur mycket skulle detta kosta att göra hos dig?

  Charlott 2014-11-17 22:57:16
  Svara
 • Antingen har du olika ljus/blixt på före/efterbilder, men man ser att ovanhåret runt hästskon är mörkar på efterbilden. Nämner detta mer för du skriver att du har ändrat hårfärgen med löshåret, men du måste ha använt färg om det inte stämmer det först nämnda.

  Elaine 2014-11-17 22:47:06
  Svara
  • Svar på Elaines kommentar.

   Hej!
   Det stämmer, lampan är rätt över hennes hårbotten såg jag nu. Jag har inte ändrat bottenfärgen utan ändrat färg på längderna med löshåret. Botten är egentligen samma på båda 🙂 svårt med ljus ibland. Kram Elin

   Elin Johansson 2014-11-17 22:51:11
   Svara
 • Hade varit kul att se hur håret ser ut när det är rätt är rakt, du har inte en bild på det?

  Amanda 2014-11-17 19:59:31
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!