Julklappstips nr.1 – Har du en vän som har torrt/skadat hår?

Börjat fundera på vad du ska köpa i julklapp? Jag tänkte faktiskt hjälpa er lite med detta i år. Vi är väldigt dåliga på att ge våra vänner hårvårdsprodukter, det är typ bara jag som gör det. Folk tycker oftast inte det är så kul, det är oftast ett måste och det kostar mycket pengar. Hur glad skulle man inte bli av att få nytt i julklapp?!

Tänk såhär:

1. Oftast använder man samma serie eller produkter. Kika in i badrummet, vad använder din vän? Känn på flaskan, är den snart tom? Äger hon en leave-in lotion, fönar hon håret med den där trötta rese-fönen från Mallis 2010, eller använder hon silikondroppar istället för vårdande Argan-olja? Har man lite koll själv så är den enkelt att snoka runt lite och bilda sig en uppfattning.

2. Man känner sina vänner, man har alltid ett litet hum om vilken serie eller produkt som dom älskar. Gå på säkra kort och fyll på med samma serie i julklapp. Men det kan också vara så att hon har glömt en produkt, hon har allt i serien förutom inpackningen – köp den också.

3. Värmeverktyg är vi rätt dåliga på att köpa. I allafall en hårfön, det är många som inte ens äger en fön men tre locktänger kanske. Överraska med den nyaste fönen på marknaden, värmeskydd samt en borste – bästa julklappen ever…

Här under finner ni lite julklappstips om ni har en vän med torrt/skadat hår!

Fortsättning följer…

jul1

1.Schampo och Balsam – Redken Extreme (länk)

2.Inpackning (blondiner) – Revlon Nutri Creme 1002 (länk)

3.Hårolja – Kevin Murphy Young Again (länk)

4.Hårborste – HH Simonsen The Wet Brush (länk)

5.Hårfön GHD (länk)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej,
  Jag känner mig lite lost i hårproduktsdjungeln.
  Kan du inte göra en liten guide?
  Schampo, balsam och inpackning fixar jag men sen då?
  Vad är leave in spray, rootlifter, volymlotion, mousse, saltvattenspray, spray, oljor, osv. När har man vad ich vad ska man satsa på? O till vad för hår?

  Tack för en jättebra blogg!

  Sissi 2014-11-19 12:20:51
  Svara
  • Svar på Sissis kommentar.

   Hej!
   Du det förstår jag. Du kan söka på precis vad du vill i bloggen så kommer all information upp. Gå in i sök fliken och skriv in t.ex ”saltvattenspray” så kan du bläddra igenom allt. Kan nog ta några timmar, men enjoy <3

   Elin Johansson 2014-11-19 18:31:10
   Svara
 • Hej Elin!
  Det skulle vara jättekul om du nu i jul skulle ha en tävling där du lottade ut en tid för typ klippning/färgning hos dig 🙂
  Älskar din blogg och drömmer verkligen att få klippa mig hos dig men det är många andra som gör det också heheh 😉

  Kram

  Anna 2014-11-18 17:09:20
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!