Information till kunder

Hej mina fina!

Hoppas ni mår bra. Jag måste först och främst TACKA alla er som kikar in här varje dag och för att ni är så underbara. Sen till er trötta människor som försöker skriva onödigt dumma kommentarer vill jag be att INTE läsa min blogg. Jag accepterar INTE hat-kommentarer, ni kommer inte få plats på denna blogg.

Så, med det sagt så vill jag ge nya som gamla kunder lite information. Jag ser att det är väldigt många som skriver till mig ang bokning av tid hos mig, jag har skrivit klart och tydligt i ”kontakt-fliken” att jag INTE tar emot nya kunder. Med nya kunder menar jag att det är bara befintliga kunder som kan boka en tid hos mig.

Anledningen till att jag stoppat min bokning för nya kunder är för den enorma efterfrågan för att få en tid hos mig. Överfulla väntelistor och jag vill kunna ge mina befintliga kunder möjlighet att ens få boka en ny tid hos mig. Jag är överlycklig egentligen att det är så många som tycker om det jag gör, men jag gör allt jobb själv och jag kan inte anställa någon som gör mitt jobb. Men det finns fortfarande hopp, då tillfället kommer att jag kommer kunna ta in nya kunder så kommer det presenteras här på bloggen. Jag vill också lägga ner mer tid på bloggen så jag kan underhålla er mer också.

Däremot så söker jag en person som skulle kunna hjälpa mig med det admina. Alltså någon som kan hjälpa mig med bilder, collage, mail – saker som skulle underlätta för att kunna få alla delar att gå ihop. Jag flaggar bara för detta lite nu, men känner ni någon som är GRYM på photoshop, sätta ihop collage och är grym på internet/blogg helt enkelt så skicka iväg ett mail till [email protected] och märk mailet ”Jobb”. Personen måste känna till bloggvärlden lite och vara minst 24 år.

Hoppas alla förstår och jag är bara människa, jag gör verkligen allt för att hinna med både blogg och mina underbara kunder! STOR KRAM PÅ ER!

elin

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hatkommentater på en hårblogg? Det är ju liksom ingenting provocerande du skriver.

  ErikaJ 2014-11-22 00:27:16
  Svara
 • Superbra och inspirerande blogg! Känner du till någon bra frisör i Sundbyberg?

  Anna 2014-11-21 01:37:26
  Svara
 • Jag gillar din blogg just för att du valt en nisch och håller dig till den. Tänkte lite som Lina och har svårt att fatta hur man kan störa sig på det du skriver.. men har även svårt att förstå varför man känner att det isf är så viktigt att dela med sig av. Hoppas trollen försvinner för jag vill verkligen att du ska fortsätta blogga! 🙂

  Cecilia 2014-11-20 16:19:22
  Svara
 • Du och din blogg är så inspirerande!
  all cred till dig!

  Nathalie 2014-11-19 22:47:22
  Svara
 • Tråkigt att du får tråkiga kommentarer. Förstår det verkligen inte, du är inte så speciellt personligt så vad kan det ens vara att störa sig på? (Oavsett om man stör sig eller ej, skriver man ju inte det) Det är nog mest avundsjuka människor, kanske bittra frisörer som aldrig kommer bli så duktig som du 🙂

  Lina 2014-11-19 21:03:18
  Svara
 • Jag håller med förra kommentaren! Ta till dig allt positivt du får via bloggen för du är grym på ditt jobb, jag som befintlig kund är jätteglad att du sparar lite utrymme så att man kan komma med jämna mellanrum. Det känns proffsigt och man blir inte rädd för att bli bortglömd. 🙂
  Kram!

  Nina 2014-11-19 20:15:01
  Svara
 • Detta låter helt vettigt i mina öron. Förstår att många trånar efter tider hos dig, men desamma personerna lär förstå dina tidigare kunder som inte vill vänta ett år mellan sina klipp/färgningar. Du gör helt rätt i att behålla fokus på dem du redan har. Ditt namn växer dubbelt på internet ändå, så jag är glad så länge du önskar att dela dina tips och råd till oss andra! 🙂 lycka till tjejen, du har mer framgång att vänta.

  Sofie 2014-11-19 19:23:38
  Svara
 • Stor kram tbx!
  Du gör ett toppenjobb!
  Är så tacksam att man kan följa dig här, att få inspiration och tips är ju guld värt!

  Anna-Karin 2014-11-19 18:53:17
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!