Ge ditt bidrag – Movember

November mustaschen är i full gång just nu och självklart vill jag lyfta detta i min blogg. Ni kanske har sett mycket behåring i ansiktet på våra fina män där ute senaste tiden, detta är just varför. 

Movember är stort världen över och stöder forskningen för prostata- eller testikelcancer.

Movember handlar om att ge mustaschen en comeback, ha kul och göra skillnad. Mo Bros världen över åtar sig att odla en mustasch i 30 dagar under november och blir levande annonstavlor för Movember. Mustaschen är deras band, en symbol som leder till samtal, ökad medvetenhet och insamlade medel till förmån för mäns hälsa.

Det finns många sätt att engagera sig. Från att odla en mustasch till att ge en donation. Medan dom lämnar mustaschodlandet till killarna, spelar Mo Sistas en viktig roll för Movembers framgång genom att samla in pengar och öka medvetenheten, och genom att stödja alla Mo Bros i sin närhet.

movember

Så jag tycker alla ska engagera sig och ge ditt bidrag. Odla mustaschen och känn dig som en hjälte! Ni andra kan kika in på hemsidan för att få mer information om hur DU kan göra skillnad. All info finner ni HÄR!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Elin!!

  Min mamma är fint (och naturligt) gråhårig med väldigt tjockt, fylligt hår och relativt långt hår – lite kortare än till axlarna. Hon färgade det i sina yngre dar men tycker det är jobbigt och så trivs hon väldigt bra i det gråa.

  Jag undrar om det finns någon bra produkt jag kan köpa till henne i julklapp? Hon tvättar bara med schampoo och balsam men gör inte så mycket mer.

  Tusen tack om du har tid att svara på denna kommentar.

  Kram Elin

  Elin 2014-11-21 11:03:19
  Svara
 • Håller med!! Mer folk borde verkligen försöka! <3 Hittade precis din fina blogg här, en ny favorit!! xxx
  ShopMika teamet

  ShopMika 2014-11-21 00:23:25 http://www.shopmika.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!