Tips på magisk hårinpackning

Jag skrev om en handkräm från Maria Åkerberg HÄR för ett tag sedan. I samma inlägg visade jag en hårinpackning som jag skulle testa och det har jag gjort nu och vill recensera denna.

Denna inpackning innehåller eteriska oljor från tea tree, lavendel och citrongräs som gör att denna inpackning passar jättebra för dom som har känslig och torr hårbotten som mig själv. Jag har kommit på att jag verkligen gillar svenska märken, vi kan – vi är bäst!

mariaakerberg

Elins plus ++

– Doftar jättegott, man känner att denna inpackning känns skonsam och vårdande
– Innehåller BARA naturliga ämnen
– Prisvärd (119kr)
– Svenskt märke

Elins minus —

– Jag tyckte att den kunde varit lite krämigare, konsistensen är för lös för min smak
– Jag kände att jag behövde använda rätt mycket utav produkten för att känna att håret tog åt sig
– Den är inte så dryg

Mer information samt inköpsställe finner ni HÄR

maria

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Elin!
  Jag är en tjej som nu går sista året på frisörlinjen, jag älskar verkligen din blogg får så mycket inspirotation!
  Undrar lite om du har några tips på hur man kommer vidare i sin utveckling och vad man bör tänka på för att komma in och kanske få jobb på sin nuvarande salong? Älskar verkligen ALLT som har med färg och hår att göra därför ville jag ha lite tips och knep!
  Kram

  Ida 2014-11-20 12:51:36
  Svara
 • Hej Elin!
  Jag älskar nyansen på Isabellas hår som du har färgat, det är inte lätt att hitta någon som kan skapa den perfekta blondinen. Läste under kontaktfliken att du inte tar emot nya kunder, istället kanske du kan tipsa om någon annan som också är duktig på blonda toner?
  Ha det bra!

  Sara 2014-11-20 10:15:08
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!