Tips på ny hårfön – GA.MA

Jag har fått testa en ny hårfön från märket GA.MA som jag tänkte tipsa er om idag. Att investera i en bra hårfön har blivit lika vanligt som att ha en tandborste hemma. Vi har blivit betydligt bättre på att styla våra hår och om man jämför en hårfön mot en plattång så skulle jag och andra välja fönen för ett skonsammare alternativ.

Denna hårfön är metallic-röd, har 2,5 meter i sladd och det följer med två munstycken (diffuser samt en vanlig för volym och full kontroll).

-PROFESSIONAL MAESTRALE CERAMIC HAIRDRYER 2000W-

IMG_0008

Elins plus ++
– Sladden, jag älskar verktyg med lång sladd (2,5m)
– Dom tre temperaturerna samt dom två hastighetslägerna just för att ibland när man vill volymföna så kan det bli för mycket blås och för varmt när man jobbar så då brukar jag alltid dra ner ett snäpp på blåsten samt på temperaturen. 
– Bra grepp
-Priset (ca 500 kr)

IMG_0002

Elin minus —
– Jag tycker rött är jättefult, hoppas denna finns i flera färger. 
– Kan tycka att den är något för stor och tung att jobba med själv
– Den känns lite plastig

IMG_0005

Men överlag så får denna hårfön helt klart godkänt. Jag tycker att den är bättre än priset, faktiskt. Den passar alla och går att ställa in så man kan använda den för många stylingar och behov. Den blir din för ca 500 kr och finns att köpa HÄR.

PS: En perfekt julklapp!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej Elin! Tack för en inspirerande och positiv blogg med bra tips och trix och fina bilder!
  Jag har ett klassiskt problemhår, med blandade lockar (vågor/korkskruvar) och mycket friss. Håret är fylligt och tjockt men ser risigt ut, trots att det egentligen inte är det. Jag tonar håret mörkt brunt, ca var tredje månad, och använder pigmenterad inpackning några gånger däremellan. Klipper när jag tonar, alltså var 12:e vecka. Jag tvättar håret var fjärde dag, använder Redken all soft eller Diamond oil och alltid inpackning som jag låter sitta i 15-30 minuter. Varje dag använder jag Redken all soft argan 6-oil eller moroccan oil. Jag använder inga värmeverktyg och går aldrig ut med blött hår. Kammar med en kvalitetsborste och aldrig när håret är blött. Sover med en inbakad fläta. Jag tycker att jag följer varenda rekommendation som finns, men ändå får jag frisset och ett hår som inte alls ser så välmående ut, trots att det känns superlent när man rör vid det.
  Har du något supertips på hur man får håret att SE lika fint ut som det faktiskt är när man har ett frissigt, blandlockigt hår? Håret är till strax nedanför axlarna.
  Tusen tack för en bra blogg!

  Elsa 2014-11-25 07:15:00
  Svara
 • Hej! Jag vet inte vad som är problemet. Varjegång som jag använder mig av hårspray eller dryshampoo så får jag jätte mycket mjäll?! Jag använder mig av mjäll schampo och balsam men det hjälper inte då mån hårbotten konstant är väldigt torr! Då är min fråga alltså om det finns någon produkt och återfuktar hårbotten (och inte gör håret fett såklart)?

  Tacksam för svar

  Olivia 2014-11-24 23:06:53
  Svara
 • Hej hej! Jag skulle bli så glad om du skulle kunna tipsa om en bra men hyfsat billig plattång som passar för lockigt hår. Har ganska lockigt hår men kan inte hitta en plattång som gör att håret håller sig platt under några dagar.
  Btw älskar din blogg!!

  Clara 2014-11-24 22:42:53
  Svara
 • Hej! Tack för världens bästa blogg, man får sån energi och lust till att verkligen ta hand om håret efter att ha läst din blogg 🙂 nu till min fråga. Skulle du rekommendera Kevin murphy eller Joico till ett tjock hår med ganska grova hårstrån som lätt ser frizzigt ut? 🙂
  Kram!

  Jennifer 2014-11-24 19:49:01
  Svara
 • Vad tusan gör man med munstycket på den nedersta bilden? Är det den som kallas diffuser? Har alltid undrat över funktionen på alla olika munstycken som följer med när man köper fön!

  Yvette 2014-11-24 12:58:52
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!