Nytt hår på en helt fantastisk tjej

Åh, nu vill jag visa er. Igår var en jobbig dag för mig, blottade mig inför er och på något sätt så kändes det skönt att visa mer att allt inte är perfekt och min prestations-nivå hamnade på ett humant läge. När jag skulle posta förra inlägget igår så hade jag världens finaste Andrea hos mig, det kändes så skönt. Andrea har varit kund hos mig från start och hon ligger mig så varmt om hjärtat. Fast hon bara är 18 år gammal så är denna tjej helt fantastisk i mina ögon, vi tänker lika och hon får mig alltid på ett bra humör. Jag tror att ni som läser hennes blogg förstår vad jag menar, så glad att hon är min kund.

Men tillbaka till hennes hår. Vi har gjort många turer med hårfärger fram och tillbaka, hennes hår blir varmt bara hon tittar på dagsljus och hon besitter väldigt mycket egna pigment i hårsäckarna – därav blir hennes hår väldigt varmt fort. Vi bestämde oss för att hon skulle komma med lite mindre mellanrum och fräscha upp håret vid varje tillfälle.

andrea

Före/Efter

Denna gång la vi en mörkare bottenfärg, ljusare upp vissa delar av det ljusa och vi är fortfarande inne på den naturliga Ombren. Jag tror att jag får över henne nästa gång på en mörkare botten, jag tycker hon är så fin i lite mörkare hår. Anledningen till att vi gör henne lite mörkare är just för att jag kan lägga kallare färger också. Sen underhåller Andrea sin färg hemma med en kall färgbomb från Maria Nila, superbra för att alltid se smashing ut i håret.

andrea1 andrea2

Efter

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Konstig fråga kanske, men skulle du kunna lägga upp bilder på när du färgat rödhåriga? (Naturliga/koppar) alltså TILL den färgen?! 😀 det är min naturliga hårfärg och jag känner att jag skulle behöva lite inspiration och kanske försöka inse att det är en fin färg 🙂 så lägg gärna upp bilder när du färgat så, eller kändisar osv med fin ”koppar” hårfärg, kanske lite styling tips och sånt?:) kram

  L 2014-11-26 12:43:55
  Svara
 • Hej, skulle jätte gärna veta vilken färginpackning från Maria Nila du rekomenderat Andrea att använda?? Varma hälsningar

  Linda 2014-11-26 00:08:51
  Svara
 • Hej så snyggt jag blir också så guldig/varm . Har du lagt en en typ ren 6 och ljusat upp topparna så fint

  Anna 2014-11-25 23:27:42
  Svara
 • Hej finaste Elin.
  Jag har en liten fråga. Det är så att jag i ungefär 4 år tid har slingat mitt relativt tunna och ”fina” hår i många slingor. Min frisör har alltid använt hetta på mig.
  Mitt vanliga hår har börjat bli mörkare och mörkare med åren och jag märker att min utväxt lir fulare och fulare. Håret ser typ randigt ut då mitt hår växer lite olika snabbt på olika ställen.
  Jag undrar därför om du har några tips på hur jag ska göra. Har läst (om jag inte uppfattat det fel) att du ofta lägger en grund färg som är något i stil med ens vanliga hårfärg och därefter slingar det. Eller hur fungerar det?
  Jag mår dagligen dåligt över mitt hår och vet inte hur jag ska förmedla vad jag vill göra med mitt hår till min nya frisör (min gamla har flyttat). Vore jätte tacksam för svar.
  Kram Mona

  Mona 2014-11-25 21:39:13
  Svara
 • Jag har spikrakt och glatt hår och funderar på att göra som annica, sätta in några extansions slm stöd. Jag har aldrig färgat mitt hår eller liknande och är rädd att det ska slita mycket på håret, stämmer det? Vad är priset för att sätta in 50-70 slingor, har långt kastanjebrunt hår, ungefär under brösten.

  Victoria 2014-11-25 19:54:27
  Svara
 • Vet inte om jag gör rätt i att skriva min fråga i en kommentar på ett inlägg eller om det är så att jag borde fråga någon annanstans. Vet att du får många mail dagligen och jag ville inte vara ännu ett mail som du skulle känna dig tvungen att svara på.

  Jag har bara en inte så komplicerad fråga.
  När jag plattar mitt hår har det förmågan att inte stanna platt och snabbt börjar topparna böja sig och längderna våga sig. Mitt hår blir naturligt ”vågigt”/lite lockigt i fuktig omgivning, men ibland håller det sig inte ens platt i en kvart fast jag fortfarande är inomhus. Mitt naturliga hår är ”oregelbundet vågigt”, och som jag skrevs förstärks detta i t.ex. regn.

  Min fråga är: är det bara för mig att acceptera att det är såhär mitt hår funkar, eller har du tips på några bra stylingprodukter som kan funka? Tips på bra värmeskydd?

  Jag är tacksam om du ens har tid att läsa min fråga. Tack för en grym blogg! Dina förvandlingar på dina kunder är fantastiska!

  Anonym 2014-11-25 14:33:27
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!