Tips på en riktigt bra hårborste

Jag har hittat en ny borst-kärlek, en betydligt mer prisvärd än storfavoriten Meason Person (som jag dock älskar). Denna borste kommer från HH Simonsen och heter ”The Wet Brush”. Jag hade med denna på min julklapps collage förra vecka och med fler efterforskningar samt har jag använt denna i några dagar så kan jag inte säga något annat än ”den är riktigt bra”. 

IMG_0005

Den går att använda i blött som torrt, naturligt hår som löshår. Reder ut tovor enkelt i blött hår och superbra att borsta ur lockarna efter man stylat håret. Denna borste från 5 av 5 möjliga och blir din för endast 179kr och ni hittar den HÄR.

Ett extra plus är att den finns i massor med härliga färger, jag älskade mitt Zebra mönster.

IMG_0004

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Elin ! Mitt hår är superglidigt och om jag försöker locka det håller lockarna i ca 1 h men såfort jag tex. går ut eller rör på mig så faller de ut och sen ligger mitt hår platt som en pannkaka igen, som det alltid gör! Har super typiskt skandinaviskt mellanblont hår av god kvalité som är ner till bröstet långt ungefär… har du några tips på produkter eller sätt att locka håret på som får dem att hålla bättre?? är såååå trött på att mitt hår alltid bara hänger och slänger 🙁
  KRaam!

  Tilda 2014-11-26 22:13:41
  Svara
 • Hej jag har en fråga som jag hoppas du kan svara på. Jag har lockigt hår som varit med om blekningar och färgningar sedan jag var 14-15, är 21 idag. Det har inte varit något varje vecka/månad utan för att fixa utväxten så har inte exprimenterat med olika färger särskilt ofta. Förut brukade jag alltid platta håret men för ca 2,5 år sedan har jag slutat med det förutom vid speciella tillfällen (knappt en gång i månaden) och fönar inte håret heller då det var slitet. Har vid flera tillfällen klippt av 1 dm då det börjat växa mycket fortare nu när jag slutat med värmestyling. Nu på senare tid har mina lockar dock börjat försvinna, det är ju fortfarande mer lockigt än rakt men det känns som håret inte ”orkar” dra ihop och locka sig om du förstår hur jag menar. Har du någon aning om vad det kan bero på och vad man kan göra åt det isåfall? Har använt olika moisture-shampoon från frisör tidigare och nu för ca 1 månad sen köpte jag hem hela all soft-serien från redken och det känns som den funkar bra för mitt hår. Anledningen till att jag inte köpt något specifikt för lockigt hår är för att håret varit behandlat och det känns som det varit mer centralt än att framhäva lockar. Tacksam för svar!

  Anna 2014-11-26 21:11:10
  Svara
 • Hej Elin! Jag är så jävla imponerad av ditt arbete och känner verkligen att jag vänder mig till rätt person i och med min fråga. Jag har medellångt, väldigt krulligt/lockigt hår men trivs inte alls i lockarna så jag plattar alltid bort dem. Har verkligen börjat bli mer och mer mån om mitt hår, plattar håret max två gånger i veckan (istället för varje dag) och investerar i bra produkter men jag har ännu inte hittat någonting som fungerat. Mitt hår blir väldigt lätt OTROLIGT frissigt och tål inte minsta fukt. Har du några tips för ett välmående, glansigt och ofrissigt hår? Några tips på produkter? Tack på förhand! Kram

  Hanna 2014-11-26 18:09:11
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!