Julklappstips // Till pappa eller pojkvän

Här kommer veckans julklappstips. Denna gång ska jag ge er lite tips på vad ni kan köpa till t.ex pappa eller pojkvännen. Det är alltid en svår kategori för man alltid tycker att ”dom har ju allt”, men hur glad skulle inte dom bli utav lite hår-nytt?

Hoppas ni hittar något bra!

hairmen

 

Här kommer innehållet ni kan välja bland: 

1. Redken Wax Blast (länk)  – En spraywax som jag tycker passar till vilken killfrisyr som helst. Men jag tror dom killar som inte vill ha så mycket kladd i håret kommer älska denna spray. Håller frisyren på plats men ändå håller håret luftigt och naturligt.

2. Kevin Murphy Night Rider (länk) – Det bästa matta och hårda hårwaxet på marknaden. Alla killar älskar matta waxer, ett säkert köp. 

3. Karl Lagerfeld Classic After Shave (länk) – En utav dom bästa och fräschaste After Shave jag vet, ren lyx på flaska.

4. GHD Detangling Comb (länk) – Alla killar måste ha en kam hemma och en kille/man skulle aldrig få för sig att köpa en kam själv. Det får helt enkelt vi göra åt dom. Annars slutar det med att killen använder din hårborste och du har hela hans hårwax inkletat i ditt nytvättade hår.

5. American Crew Hair Recovery+Thickening Shampoo & Conditioner (länk) – Denna serie gör bäst hårvård för män, utan tvekan.

6. Sebastian Matte Putty (länk) – Ett wax som passar alla hårtyper och är en av mina favoriter, storfavorit hos mina kunder.

7. White Musk For Men Hair & Body Wash (länk) – En två i ett rengöring för både hår och hud, perfekt att ha med på gymmet.

8. Coconut Oil Hair Shine (länk) – Denna produkt har jag blivit intresserad utav på sistone. Jag har märkt att vissa kill-kunder vill styla håret med ett matt hårwax men sedan använda en glansigare produkt som finish över. Denna gör jobbet, håret luktar gott och resultatet blir mycket friskare. TIPS!

9. Kerastase Homme Capital Force Soin Anti-Pelliculaire (länk) – Denna produkt har jag tipsat som innan men här kommer en favorit i repris. Detta är en leave-in spray som ger håret en uppfriskande känsla, motverkar mjäll och hårsäckarna stimuleras. Perfekt produkt att ge till någon som kanske börjar tappa håret, en liten hjälp (som han inte behöver veta).

10. Ermila Motion Nano (länk) – En rakapparat är samma som tjejens locktång. Vem skulle inte bli glad över att få öppna en sprillans ny rakmaskin? Detta kommer göra killens/pappas julafton kan jag säga.

11. Ghd Air Hair Dryer (länk) – Det har blivit så vanligt att killar fönar till håret efter duschen. Fördelarna är att dom kommer ha kvar håret på huvudet längre, frisyren kommer hålla sig på plats längre och hud/hårbotten kommer tacka dig för att du köpte en fön till honom.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Elin, min frisörguru, tack för alla tips. Sen jag började läsa din blogg har kvaliteten på mitt hår förbättrats för varje dag som går.
  Jag undrar om du har några bra tips på schampoo till killar? Då tänkte jag mest på ett schampoo som klarar av få håret rent från allt vax…
  Tack för att du delar med dig av din kunskap!

  Louise 2014-12-01 13:51:40
  Svara
  • Svar på Louises kommentar.

   Men TACK SNÄLLA 🙂
   Jag blir ju glad. Hela American Crew serien är bara för killar och är RIKTIGT BRA, finns inget bättre för killar tycker jag.
   KRAM

   Elin Johansson 2014-12-02 23:54:38
   Svara
 • Hej Elin! Behöver din hjälp!!
  Jag har supertunna, fina hårstrån. Håller på att få det till av växa ut till en lite längre frisyr, har haft lite sidecut och liknande tidigare.
  Alltså har jag bestämt mig för att vårda mitt hår bättre, inte tvätta det lika ofta som jag gör bland annat.
  Nu till mitt problem:
  Under natten blir mitt hår JÄTTErufsigt i bakhuvudet, så det ser så slitet ut på något vis, och försvinner när jag duschat, då ser det glansigt och fint ut igen. Mitt hår ser flåttigt ut jättesnabbt och i topparna torrt och slitet. Jag går alltid till frisör och klipper toppar och färgar utväxt.
  Har svårt att använda massa torrshampoo eftersom mitt hår är så tunt att när virvlarna lägger sig lite som dom vill, att håret inte täcker min skalle (nästan)
  Några tips hur mitt hår inte ska se ut som ett fågelbo så jag kan gå ut, utan att tvätta håret varje morgon?
  Hjääälp puss och kram till dig med världens bästa blogg.

  Rebecka 2014-11-27 16:15:23
  Svara
 • Hejhej! Jag skulle behöva hjälp med vilken locktång jag ska önska mig i julklapp av familjen. Jag har långt blondt hår och när jag lockar så håller de sig i ca 30min innan dom går ut helt. Har en ganska gammal locktång så önskar mig en ny i julklapp, skulle du kunna ge tips på bra locktångar för långt hår? Tack på förhand.
  Kram!

  Amanda 2014-11-27 13:36:07
  Svara
 • Hej Elin! Ska fixa håret hos dig i mars, men har en fråga fram tills dess. Det är så pass lång tid kvar dit och vill under tiden hålla håret fint och föna det (med rundborste) som du,men har ingen hårtork. Så jag tänkte önska mig en i julklapp. Min fråga är då vilka/vilken du rekommenderar. Är halvasiat så har väldigt tjockt och även långt hår, under brösten ungefär. Ha det grymt och tack för den helt klart bästa hårbloggen 🙂 kram

  Melinda 2014-11-27 13:09:10
  Svara
 • Hej Elin!
  Jag har väldigt blont hår och har alltid varit det och jag slingar det ibland.Men nu under vintern blir mitt hår mörkare och jag får en ful utväxt.
  Så jag skulle gärna vilja dämpa ner mitt blonda hår och funderar mer åt det bruna hållet? men vad är det bästa att göra? gå direkt till ljusbrunt?

  massa kramar!

  Sanna 2014-11-27 11:08:41
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!