Tips på produkter för behandlade hår

Jag har testat en ny serie från Maria Nila Palett som jag skulle vilka tipsa er om. Detta är en serie för dig som har ett torrt och behandlat hår som behöver mycket återfuktning. Serien är sulfat och parabenfri vilket är ett plus.

Jag har under senare tid börjat gillar Maria Nila´s Palett serier, särklit deras färgbomber vilket ni kan läsa om HÄR. Prisvärda och får absolut en rekommendation från mig!

– Ni finner hela serien HÄR – 

IMG_0002 IMG_0003

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej! Jag har precis köpt hem dessa produkter. Jag ska sätta i löshår med keratinfästen om några dagar och läste att man inte får använda vissa hårprodukter då med alkoholer. Funkar denna serie om man har löshår ?

  lovisa 2015-01-03 10:31:53
  Svara
 • Hej. Jag går frisörsprogrammet på gymnasiet. Jag har väldigt ljust och skadebaviskt hår. På skolan använder vi grazettes pigmentinpackningar. Jag vill verkligen börja använda en inpackning som gör mitt hår till en varm ljusbrun. Men min lärare säger att färgen aldrig kommer släppa i mitt hår för att det är så ljust och fint, så jag kommer aldrig få tillbaka min hårfärg isåfall. Jag har hört om Maria Nilas inpackningar, vad tror du? Kommer jag få tillbaka min hårfärg igen om jag börjar använda en pigmentinpackning från Maria Nila?

  Julia 2014-12-02 12:33:50
  Svara
 • Tack för en grym blogg! Blir alltid inspirerad till att fixa mitt hår liter mer och vårda det 🙂 tänkte bara fråga hur man ska göra om man tränar ofta, det brukar bli 4 gånger i veckan i alla fall och jag vill inte tvätta håret mer än 2 gånger per vecka….sliter det på håret att skölja det med vatten efter ett pass och ha i lite balsam i topparna? Funkar det? Känns inte alltid så fräscht att bara låta det vara, svettas en hel del…men som sagt vill ju inte tvätta det med schampo så ofta heller.

  A-M 2014-12-02 10:43:13
  Svara
 • uusch, dom STINKER lakrits 🙁

  Frida 2014-11-30 15:34:15
  Svara
 • Hej!
  Jag undrar om du kan tipsa mig om schampo, balsam och hårinpackning från Kevin Murphy? Jag har ett tunt hår med fina hårstrån. Har en lite känslig hårbotten som blir fet ganska lätt. Har precis klippt av mitt axellånga hår till en kort page. Detta för att jag på sikt vill få bort de blekta slingorna i mitt överhår som är väldigt slitna.
  Tack för en fin o inspirerande blogg!
  Johanna

  Johanna 2014-11-29 17:21:32
  Svara
 • Hej!
  Har du haft någon erfarenhet av Aussie’s produkter?
  Bra eller dåligt isåfall? 🙂

  Johanna 2014-11-29 15:39:58
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Hej Johanna!
   Jag har inte någon större erfarenhet utav dom produkterna. Men dom har inte fallit mig i smaken tyvärr 🙁

   Elin Johansson 2014-11-30 14:42:26
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!