Julklappstips för syster

elinsblogg

Då var det dags för veckans julklappstips. Denna gång tänkte jag tipsa er om vad ni kan ge till stora/lillasyster i julklapp. När det kommer till familjen så tycker jag att man ska kosta på lite extra, jag skulle nog satsa på en lyxig hårinpackning eller en lyxig plattång. Eller varför inte – lite ihop plock?!

1. Ghd Rose Gold Air ca 1499:- (länk) – En utav dom bästa hårfönarna på marknaden, vem vill inte ha en rose/gold hårfön?

2. Alterna Bamboo Smooth Kendi Oil Pure Treatment Oil ca 279:- (länk) – Lyx hårolja när den är som bäst. Denna olja har blivit lite undangömd tycker jag men det är en riktigt bra olja för lite grövre hår som behöver mycket fukt och vård. I LÖV <3

3. Maria Nila Colour Refresh, 8.32 Sand ca 249:- (länkFärgbomberna har tagit Sverige med storm. Vi har högre krav på våran hårfärg och underhållet mellan frisörbesöken har aldrig varit enklare. Finns i flera nyanser – ett säkert kort! 

4. Hårsnodd Bomull 29:- (länk) – Att använda så skonsamma tofsar som möjligt ingår i våran vardag idag och att fläta håret på natten gör nästan alla. Då kan jag verkligen rekommendera denna mjuka stora och skonsamma bomullstofs.

5. Ghd V Rose Gold Professional Styler ca 1899:- (länk) – Såklart så ska man ha matchande verktyg. Samma sak här, GHD gör dom bästa tängerna på marknaden – punkt. 

6. BLAX hårsnoddar 69:- (länk) – Ett måste att ha hemma!

7. L’ANZA Healing Oil Combing Cream ca 149:- (länk) – Denna leave-in crème hjälper trötta vinter hår att få lystern tillbaka och motverkar frissighet. Billig och riktigt bra faktiskt.

8. Lee Stafford uBunTu Oils MoisturisinG HeAT PrOTEcTION SPRaY ca 149:- (länkVärmeskydd är A&O!!!

9. Mason Pearson Popular ca 1299:- (länkNi trodde väl inte att jag skulle glömma den absolut älskvärda och fantastiska hårborsten som finns.

10. Redken Diamond Oil High Shine Gel Schampo & Balsam ca 300:- styck (länk) Redkens nya serie som rengör håret på djupet utan att torka ut samt innehåller denna serie dom bästa proteinerna Interlock Protein Network® och Sparkling Oil Complex. Alla tjejers dröm!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej! Först och främst måste jag säga att jag älskar din blogg, och den har fått mig att verkligen ta hand om mitt hår bättre, enda från insidan till utsidan, slut med onödig värmestyling och tvättande av håret varje dag, skönt för en annan som även är otroligt morgontrött! 😉

  Men nu till min fråga.
  Jag färgade håret från missfärgat blont till brunt. Färgen fäste inte som tänkt (något som frisören påpekade risken för redan innan). Men trots detta blev färgen enligt mig snygg även efter ett par tvättar. Mitt hår var otroligt slitet så jag klippte ca en decimeter och köpte sedan PUREOLOGY HYDRATE SHAMPOO och PUREOLOGY STRENGTH CURE CONDITIONER efter tips från min frisör. Men tanken har slagit mig att schampot har samma färg som ett silverschampo och hon rekommenderade samma schampo då jag blekte håret för ungefär ett år sedan. Det har nu gått runt två månader sen jag blev brunhårig och kvalitén på mitt hår har blivit bättre känn det som, men trots det känns det som att det schampot inte är det ultimata för mig… Mitt hår blir fett väldigt snabbt och jag har ganska känslig hårbotten. Vad skulle du rekommendera för schampo och balsam för mig?

  madde 2014-12-01 13:27:08
  Svara
 • Hej! Jag undrar hur lång tid man ska ge ett nytt schampo? Om man känner redan efter första tvätten att man inte gillar schampot, ska man sluta använda det eller använda det någon gång till för att verkligen ge schampot en chans? 🙂
  Och tack så mycket för en grym blogg! Mitt hår har aldrig mått så bra som nu, efter att ha fått många grymma tips från dig 🙂
  Kram!

  Jennifer 2014-12-01 11:50:33
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!