VIDEO – Elins tre snabba

Hej mina vänner! 

Denna gång tänkte jag hålla mig kort och ge er mina absolut bästa tips på finish-sprayer. Jag skulle aldrig någonsin kunna leva utan dessa tre, dom är mina bebisar. Kika på videon så får ni se, hoppas ni hänger med. Dock så råkade jag filma stående (fail) men hoppas ni ser ändå, tryck på fullskärmsläget.

 

1. Redken Wax Blast (länk)

2. GHD Hold Spray (länk)

3. Redken Fashion Waves (länk)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • När kommer man kunna boka tid hos dig för färgning ? 🙂

  Jos 2014-12-08 12:56:58
  Svara
 • Hej Elin!

  Nu drar alla julfester igång och jag behöver lite hjälp och inspiration! Har alltid haft väldigt långt hår och klippte nyligen av ca två dm och fick en mycket fräschare lobfrisyr. Nu till min fråga, hur kan man på något roligt sätt göra denna frisyr lite festligare än bara utsläppt med lockar eller rakt? Upplever det svårt då håret är mellanlågt.

  Åter igen, tack för en bra blogg!

  Mia 2014-12-02 23:48:14
  Svara
 • Jag har samma fråga som Olivia! Jag har tjockt och lockigt hår, och min frisör vill platta – tycker inte om det faktiskt- det innan klippning för att ”se bättre” antar jag.

  Katarina 2014-12-02 21:18:59
  Svara
 • Hej! Elin! Superbra video!
  Jag var och klippte mig häromdagen, och min frisör klippte mig som hon alltid gör. Men på senaste tiden har jag uppmärksammat en sak mer, då jag läser din blogg och lärt mig mycket om hur man ska ta hand om håret. Det jag märkt är att hon varje gång, innan hon ska klippa mitt hår – plattar det. Häromdagen hade jag tvättat samt fönat det innan, så det var inte så att det var EXTREMT lockigt, utan bara lite vågor i. Mitt hår blir extremt slitet och frissigt när jag plattar det, då jag har fina och tunna hårstrån samt att det är naturligt självlockigt. Jag antar att hon plattade det p.g.a. att hon ville få det enkelt att kunna klippa det. Är det här vanligt inom frisörbranschen? Min fråga är om du tycker det är rätt? Jag har förstått att du inte gör så nämligen! Kramkram

  Olivia 2014-12-02 21:10:16
  Svara
 • Hej,
  Jag har precis hittat till din blogg vilket känns jättekul! Jag har länge velat följa någon som har koll på styling, färg & klipp vilket du verkar vara grym på!

  En fråga- vart håller du till? Samt tar du emot nya kunder?

  Min frisör är mammaledig så önskar att få boka en tid inom kort.

  Ser fram mot att höra från dig!
  Mvh
  Johanna Hill

  Johanna 2014-12-01 22:08:42
  Svara
 • Är det någon utav produkterna som funkar bättre på en viss hårtyp? Vilken är starkast?

  Anna 2014-12-01 22:05:15
  Svara
 • Åh älskar dina videos! Fler videos tack 🙂

  Jennifer 2014-12-01 21:52:21
  Svara
 • Hej Elin!
  Jag är ute efter en produkt som håller lockarna på plats och har tidigare snappat upp Unite texturiza spray som du även rekommenderade i ett inlägg för att ha lockarna kvar hela natten. Är det samma typ av produkt eller ska jag ändra önskelistan och önska mig Redken Wax Blast istället? 🙂

  nathalie 2014-12-01 21:28:33
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!