Bobbi Brown – Christmas Edition

Som nog alla vet så hänger smink och hårfärg ihop och jag själv måste säga att jag är helt galen i smink och skönhetsprodukter. När jag kommer in på skönhetsavdelningen på NK eller Åhléns så hamnar jag i en bubbla och vill testa och ha allt. När jag gick från superblond till en lite mer mörkblond Ombre så kände jag direkt att jag kunde färga ögonbrynen och bära rouge utan att känna mig som en påsk-kärring.

Att ögonskuggan inte gjorde att mina ögon såg ut som blåtiror och att solpudret inte gjorde mig till en tonåring på Mallis. När jag var på Åhléns förra veckan så fick jag smaka lite på Bobbi Browns limited edition inför julen och jag bara ÄLSKAR dom.

Kolla in här, någon mer som testat produkter från Bobbi Brown?!

 

IMG_0015 IMG_0016

Ögonskuggor, helt magiska. Jag använder dessa nästan varje dag! 

IMG_0010

Sen hittade jag detta solpuder som är mer som en highlighter som lyfter  upp allt på ett skimrande sätt, även skimrar upp nyckelbenen om jag har urringat. 

IMG_0012

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Bobbi Brown och Chanel är mina favoriter 😀

    Johanna 2014-12-05 09:06:37
    Svara
  • Använder en brun, matt Bobby Brown-ögonskugga som ögonbrynsskugga, superbra!

    Emelie 2014-12-03 22:10:28
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!