GUIDE: Från kort till långt

När vi ändå är inne på den längre boben ”lobs” så tänkte jag visa er lite olika alternativ. Att det bara skulle finnas långt eller kort hår är helt förbi, nu finns det så många valmöjligheter för alla smaker och förändringar. Kolla här nere så ska jag ge er lite inspiration:

bob

Här har ni första alternativet. En trubbig bob, en helt galet snygg frisyr som vill ha ett stadigt klipp. En frisyr som jag tycker passar lite tjockare hår, med trubbiga långa längder, mittbena och en mörkare botten gör denna look till det trendigaste man kan bära under 2014/2015. Vill också tillägga att denna frisyr skulle jag klippa på en person som har ett mer avlångt ansikte, gärna med en lite spetsig haka. Stylingen är givetvis korta vågor – check!

bobhair

Här har vi den frisyr som yrar runt bland mina kunder. Detta är en ”lob” och är en längre variant än första alternativet. Det handlar om samma princip men denna frisyr passar nästan alla ansiktsformer, snedbenan och mittbenan passar lika bra. Ett ett tips är att färga håret i en rose/gold hårfärg eller en mörk ombre. En lite mjukare frisyr och möjligheten att kunna sätta upp håret är fler än den korta varianten.

lobs

Denna frisyr är lika så, här visar jag mer hur stylingen kan se ut.

longhair1

Sedan kommer vi till den magiska mellanlängden. Det som kommer bli riktigt hett nästa år t.ex är dom lite annorlunda vågorna, vågorna ska inte vara lika ”perfekta”. Gärna lite osymmetriska och vågorna ska börja längre ner, en blandning utav strandhår och välfönat om ni förstår vad jag menar. Som på denna bild så är färgen helt magisk, jag skulle satsa på en mjukare färg som passar hudtonen och gärna en mer pigmenterad färg.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej, mysig blogg. Älskar hår! Du, vad heter tjejen på bild nr. 3 i detta inlägg? Tacksam för snabbt mejlsvar! Trevlig helg. Kram T

  Tess 2015-06-27 12:53:27
  Svara
 • Hej Elin! , Jag skulle verkligen vilja boka tid hos dig :)))). Om det finns någon ledig tid för klipp och slingor skulle du snälla kontakta mig! tack så hemskt mycket

  maria 2014-12-05 09:19:56
  Svara
 • Hej Elin! När man går in på din blogg tar det en hel evighet för bilderna att laddas. Går det att göra det lättare/snabbare? Jag älskar din blogg men tycker det är jobbigt att gå in på den när det tar sån tid 🙁

  Elin 2014-12-05 08:55:59
  Svara
 • Hej!

  Jag som har relativt tunt hår med självfall, skulle jag passa i en lob? Är sugen på att kapa några centimeter och få det rakt avklipp och inte V-format som nu. Blir bara så himla osäker men samtidigt så sugen på den frisyren!

  Kram!

  Isabelle 2014-12-04 19:36:52
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!