Före/Efter ROSE-GOLD

Imorse så kom min underbara kund Stina. Det var ett tag sedan hon var hos mig och vi har färgat en skarpare Ombre tidigare, men idag var det dags för en förändring. Det är oftast detta som händer när man gått hos mig en längre tid, kunden kommer för en första förändring som nykund. Älskar det och vill fräscha upp håret i samma anda några gånger, sen så är det dags för en ny förändring.

JAG älskar när mina kunder börja tänka som mig till slut, dom blir mer öppna för varje gång och mer nyfikna på förändring. Men nu har jag babblat klart, NU vill jag visa er hennes helt magiska hår. Stina satte sig ner, sa att denna hårfärg blir det – jag blir stum och skriker sedan ut av lycka och svarar ”YES”!!! Det blev min konsultation, haha. Helt underbart!

Kolla och njut, jag är i färghimmelen och detta arbete jag la ner gjorde hela min vecka och hela min helg.

Gillar ni det? 

rosecopper

Före/Efter

rose rosegold

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Hej Elin!super fina jobb!undrar vilket märke på färgen du använder?tusen tack!

  Michaela 2014-12-08 07:49:06
  Svara
 • Hej Elin!

  Har en liten fråga som verkligen bara kommer ta dig någon sekund att svara på. Jag fyller år om några dagar och vill som present investera i en bra hårfön (har tjock, vågigt/halvlockigt hår). Du har rekommenderat både GHD rose gold och Amika Power Cloud Repair + Smooth Dryer förut, men vilken skulle du rekommendera till en finfönarnybörjare med min hårtyp? Någon utav dem två eller någon annan? 🙂

  Skulle betyda allt ifall du hade svarat här eller på mail. Jag älskar dina råd och litar på dig blint!

  Mvh @anipser på instagram som typ kommenterar ALLA dina fantastiska bilder, haha. Tack för att du sprider så himla mycket inspiration! <3

  R 2014-12-07 05:41:51 http://anipser.forme.se
  Svara
 • Hej Elin, jag klippte parted bangs i veckan men kan verkligen inte stylea luggen… Haha det blir bara som två korkskruvar när jag försöker med plattången, kan du snälla göra ett inlägg om hur man fixar sina ”bangs”?

  Tack för en sjukt bra blogg! Älskar dina mästerverk =)

  ~Amanda

  Amanda 2014-12-06 15:39:29
  Svara
 • Yeah!! Riktigt snyggt

  Elisabet 2014-12-06 13:52:58
  Svara
 • Jättesnyggt! Blir förvirrad vad jag ska välja nästa gång hos dig! 🙂

  Nina 2014-12-06 11:09:33
  Svara
 • Magiskt!

  Annika 2014-12-06 00:27:29
  Svara
 • Helt fantastisk färg, vill avslöja vad du hade för blandning? 😉 Förstår om du inte vill!

  Julia 2014-12-05 23:51:48
  Svara
 • Wow, du är så duktig Elin!! Så fantastisk fin färg!

  Maria 2014-12-05 21:39:56
  Svara
 • Jag ÄLSKAR det!!!

  Malin 2014-12-05 20:28:20
  Svara
 • Gud vad kul när folk vill göra förändringar! 😀 Jag förstår att dom vill de när de går till dig för du är så himla grym på det du gör! Riktigt läcker färg! 😀

  Trevlig Helg 🙂

  Anna 2014-12-05 20:23:48
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!