Varför torrschampo är så bra

Älskade torrschampo, det mest dyrbaraste vi har i badrumsskåpet. Men jag tänkte ge er några tips på hur ni kan använda torrschampo på flera olika sätt.

1. Visst är det jobbigt när hårnålarna inte håller sig på plats i håret? Spraya torrschampo med stadga på hårnålarna innan du fäster dom i håret så kommer frisyren sitta hela dagen .

2. Om man har lugg så är det rätt jobbigt att den blir fet VARJE DAG. Spraya lite torrschampo direkt på pannan samt under luggen så kommer luggen hålla sig fräschare längre.

3. När man har en uppklippt frisyr så får man inte med alla hår när man flätar håret. Innan man börjar fläta så spraya torrschampo på längderna samt en ärta olja och fläta sedan. Spraya även när flätan är klar för maximal kontroll.

4. Genom att spraya håret med torrschampo så skapar man direkt volym och fyllighet, enkelt att ha med sig i väskan och förbättra frisyren vart man vill. Enklare än så blir det inte.

5. Om du ändå har torrschampot i väskan så kan du passa på att checka att ögonbrynen ligger där dom ska. Spraya lite torrschampo på fingret och rätta sedan till ögonbrynen. Smart va? 

6. Har du fotsvett? Inga problem, du kan få bort lukten i dina skor genom att spraya torrschampo. Lika så som att torrschampo drar åt sig fett från hårbotten så kan den lika gärna göra under i dina skor.

IMG_0016-2

Att spraya torrschampo på hårnålar är helt magiskt bra. Detta torrschampo är från UNITE och går endast att köpa hos utvalda frisörsalonger.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej! Du har tipsat förut om att byta schampo efter 6 månader för att håret inte ska vänja sig. Ska man byta märke helt eller kan man hålla sig till samma märke men byta schampo? T ex om man använde Kevin murphy angel nu, ska man byta till exempelvis redken eller kan man byta till Kevin murphy Young again? 🙂
    Kram

    Jennifer 2014-12-05 15:09:34
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!