Klippets vecka //

Nu har denna vecka tagit slut, jag har sovit i 14 timmar och öppnade precis datorn. Denna vecka har varit helt magisk, så mycket som händer nu som jag vill dela med mig utav men det kommer… håll ut lite till. Jag har fått gjort så många magiska makeovers och förändrat många människor. Men det jag kan konstatera är att det var ”LOB” vecka, så roligt. Vill också passa på att säga att jag lägger upp fler före/efterbilder på min Instagram (StyleElin) så kika in där.

Men igår fick jag göra en makeover på min fina vän Mikaela. Hon hade nog det långa, slitna och stripiga håret som dom flesta unga tjejer. Den tjejen som ”bara” vill klippa topparna och slinga utväxten. Kanske kan tänka sig en naturlig Ombre, men lite där går gränsen. Men då helt plötsligt, så kläcker hon ur sig att ”NU SKA DET AV” – och det gjorde det. Det blev alltså en skarpare ombre med en krämigare blond moccanyans samt en nyckelbenskort ”lobs”.

Visst blev det mycket bättre? 

mikaela 20141206_155952_1

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Wow, så snyggt!!

  Svara
 • Hej fina Elin! Jag hamnde på din blogg av en slump och har suttit och typ sträckläst den! Du är så grym verkligen!

  Har en fråga som jag hade varit tacksam om du kan svara på. Jag har tjockt långt spikrakt hår idag och ska satsa på en ”lob” (ja det var din blogg som gav mig inspon -TACK!!) och har sj några tipa på vad som utgör den perfekta ”loben”? Vad är viktigast i klippningen osv?

  Kram på dig och tack för en fantastisk blogg!

  Yazie 2014-12-08 00:24:17
  Svara
 • Hej Elin!
  Så himla fint, vad duktig du är! Måste fråga en grej… Du brukar vara duktig med att svara och jag har fått långa bra svar innan! Hur som helst, 40 år, tre barn å blablabla, så tycker jag att mitt hår liksom tappat form eller hur jag nu ska förklara det. Går och klipper mig hos relativt bra salonger men det faller sig liksom inte bra om jag inte stylar och håller på, knappt bra då heller… Jag är ju som person en som inte gillar att ha det för stylat utan jag gillar det när det ser naturligt och ostylat ut. Vill gärna komma upp på morgonen och inte känna att jag genast måste sätta upp en knut/ tofs för att kunna visa mig… Har fått så tunt hår vid sidorna så det blir liksom inte fylligt där. Behöver inte ha något långt hår, älskar ”loben” å det har jag eftersträvat ett tag nu, men som sagt, formen saknas hur det än klipps! Ska jag strunta i denna frisyr och klippa upp det lite längs ansiktet? Ser bara lite lätt snäll ut med för mycket hellugg och så…
  Svåra frågor såklart då du inte kan se mig 😉
  Mvh Yvonne

  Yvonne 2014-12-07 22:24:06
  Svara
 • RIktigt snyggt!

  Andreatherese 2014-12-07 21:42:10 http://nattstad.se/andreatherese
  Svara
 • Helt galet snyggt! Är så sugen på att få komma och göra ett ordentligt klipp hos dig, blev superbesviken när jag för andra gången misslyckats att få en tid hos dig. Hoppas att du snart tar emot nya kunder igen!

  Natasha 2014-12-07 21:38:30
  Svara
 • hej elin! Jag är sugen på att gå mot det lite mörkare hållet (är lite ljusare än ljusbrun just nu), men grejen är att jag är väldigt ljus i hyn, så jag är rädd att det ska bli en ful kontrast, hur skulle du göra? 🙂

  Jätte tacksam för svar!

  Lisa 2014-12-07 19:22:57
  Svara
 • Så himla snyggt! Ibland önskar man att man inte var så mesig så man vågade klippa av håret 🙂
  Nu till min fråga 🙂 Du har tipsat förut om att byta schampo efter 6 månader för att håret inte ska vänja sig. Ska man byta märke helt eller kan man hålla sig till samma märke men byta schampo? T ex om man använde Kevin murphy angel nu, ska man byta till exempelvis redken eller kan man byta till Kevin murphy Young again? 🙂
  Kram

  Jennifer 2014-12-07 16:05:57
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!