Julklappstips till Mamma

Nu är det dags för veckans julklappstips och denna gång så ska jag ge er lite tips på vad ni kan köpa till våra älskade mammor. Mammorna är alltid lite kräsna när man ska köpa parfym, kläder eller skönhet. Men det som mammorna är lite dåliga på är vad som är nytt på hårvårds-marknaden.

Kika in detta och jag hoppas ni hittar någonting bra för Mami!

mamma

1. K Pour Karité Organic Hair Mascara 120kr (länk) – Eftersom våra mammor börjar bli gråhåriga så är denna mascaran helt magisk att ge bort. Att slippa tänka på att färga utväxten var 4:de vecka så kan man använda denna någon vecka till.

2. HH Simonsen Volumizing Brush 90kr (länk) (länk– Volym är mammornas favorit, varför inte en volymborste?

3. Björn Axén Tools Volumaster Professional 695 kr (länk) – Denna tång är jättebra att våffla botten med så att volymen blir oändlig. Passar alla hårtyper och längder, men bara så pass långt så att det finns hår att lägga över.

4. Björn Axén Tools Air Styler 700 595 kr (länk) – Detta är en varmluftsborste som passar dig som vill skapa volym samt få den där härliga välfönade håret. Fön och rundborste i ett, finns i 22mm och 38mm. Jag älskar denna!

5. Redken Rootful 06 295kr (länk) – Den absolut bästa rootlift som finns, ett måste att ha hemma för maximal volym.

6. Kevin Murphy Body Builder 249kr (länk) – Jag brukar inte gilla mousse, men denna från KM är riktigt bra. Root-lift i botten och mousse på längderna.

7. Joico Style And Finish Joigel Medium 179kr (länk) – Har ni mammor som har kort hår så skulle jag varmt rekommendera denna gel, lätt att arbeta med och den ger en bra glans.

8. Davines. More Inside Sea Salt Spray 259kr (länk) – Alla bör ha ett riktigt bra saltvattensspray hemma, denna är nästan allas favorit (även min). Perfekt att krama upp lockar med eller bra för tunna/fina hår som vill ha lite med strävhet.

9. L’Oréal Vitamino Color Schampo 199 kr (länk) – Jag tror alla mammor har färgbehandlat hår och då är denna serie superbra.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
  • Tänkte köpa airstylern som du skriver om, tänker att det är lättare att hålla i när man ska göra på sig själv, svårare att hålla i både rundborste o fön. Går det lika bra med denna som är en fön o rundborste i ett tycker du? den finns för 439 på Netonet by the way. Kan du inte göra ett inlägg där du testar airstylern o visar hur man gör? 🙂 jag skulle bli så glad 🙂 läser din blogg väldigt ofta o handlar även de produkter du rekommenderar. En gång skrev du nåt om glashår, undrar om det är sånt som jag har. Tunnt, lockigt, blir lätt frissigt. Eftersom det är så tunnt vågar jag inte experimentera så mkt med värme. Men hur mkt skyddar värmeskydd egentligen?

    Helena 2014-12-13 21:05:57
    Svara
  • Hej Elin! Jag har en fråga till dig. Som jag förstår det håller du ej på med hårförlängningar, men eftersom att jag älskar dig och din blogg och att du är en grym frisör måste jag ändå fråga dig (haaha). Vilken är den bästa metoden att förlänga håret? Är det hairtalk?

    Johanna 2014-12-11 07:56:46
    Svara
  • Trodde du sågade varmluftsborstar tidigare? Vad är det för skillnad mellan denna och den typen som du pratade om i din volymguidevideo? 🙂

    Cecilia 2014-12-08 20:43:40
    Svara
    • Svar på Cecilias kommentar.

      Jag älskar varmluftsborse, men icke värmeborste 🙂 kan skriva ett inlägg om skillnaden sensre om.

      Elin Johansson 2014-12-08 20:56:07
      Svara
  • Hej! Jag försår att det inte ska stå att fyran ska kosta 700000, hur mycket kostar den? Kram!

    Klara nylen 2014-12-08 19:38:43
    Svara
  • Hej Elin!
    Kan du inte ha en frågestund snart? Behöver verkligen produkttips om hur jag ska göra en messy/lockig lob!

    Tack för en super bra blogg!

    Rebecca 2014-12-08 17:00:37
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!