VIDEO: Så stylar du ett mellanlångt hår

Hej mina vänner!

Idag kände jag för att filma min fina kund efter hennes färgbehandling hos mig. Hon har den ultimata mellanlängden och det är så enkelt att styla denna look. Jag snickrade ihop en video på salongen, så hoppas ni ser vad jag gör – jättedåligt ljus men som sagt hoppas ni ser. 

– Applicera föningslotion eller root lift i handdukstorkat hår

– Föna håret 80% torrt

– Rundborsta håret, antingen med en borste eller två (träning,träning)

– Använd en locktång (större än vanligt) och locka håret lite slarvigt

– Spraya saltvattensspray och du är READY TO GO

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Åh, har sett denna video så många gånger. Blir så himla snyggt!

  Cecilia 2015-02-11 12:04:54
  Svara
 • Hej Elin,
  Jag tycker att du har en toppenblogg med mycket inspiration för mig.
  Jag undrar vad det är för märke på locktången du använder i ditt videklipp.
  Tack för mig!!
  Mona.

  mona 2014-12-12 22:57:19
  Svara
 • Har mellan långt hår så detta ska jag testa 🙂 Tycker de är kul och se på film när du fixar andra i håret eller ditt egna hår. Så mer av detta 🙂 Du är grym !!

  Madeleine 2014-12-12 15:15:05
  Svara
 • Hej Elin,
  Ser med beundran på de fina hårsvallen! Jag har en fråga som ingen frisör jag rådfrågat än lyckats svara på…
  Jag har hår lite under axlarna, slingar det varannan månad men använder mig både av inpackningar och arganolja i toppar. Trots detta har håret ENDAST på ena sidan nästan gått av! Har blivit nästan en dm kortare. Vad kan det bero på och vad kan jag göra? Känner mig ganska desperat ! Kan även tillägga att jag äter varierad kost och vitamintillskott . Skulle vara otroligt tacksam för svar . Keep up the good work

  Rebecca 2014-12-09 17:55:47
  Svara
 • Hej Elin!
  Efter en pågående viktnedgång har jag börjat gilla att ha utsläppt hår och inte bara uppsatt alltid. Jag har långt och tjockt hår, många tunna fina hårstrå med torr hårbotten och för övrigt fett hår. Knasig kombo… Men vilka produkter behöver jag ha hemma för att styla och vårda mitt hår både till vardag och fest. Jag värmeskydd, olja? Vad behöver man när man ska bygga upp en bra grund och som är till vettiga priser?

  tack för en bra blogg 🙂

  Rebecka 2014-12-09 12:14:43
  Svara
 • Vilket grymt klipp! Jag har funderat på vad som sliter mest på håret, att föna det med rundborste, att locka det eller att använda värmespolar?

  Kram!

  Johanna 2014-12-09 11:32:47
  Svara
 • Mer sånna här klipp Elin!!!

  Enis 2014-12-09 00:30:07
  Svara
 • Bra tips, måste dock öba en hel del för att kunna använda 2 borstar samtidigt! Tänkte passa på och fråga vad som är bäst att göra om man tränar ofta? Det brukar bli 4 gånger i veckan och jag vill inte tvätta håret mer än 2 gånger per vecka….sliter det på håret att skölja det med vatten efter ett pass och ha i lite balsam i topparna? Funkar det? Känns inte alltid så fräscht att bara låta det vara, svettas en hel del…men som sagt vill ju inte tvätta det med schampo så ofta heller.

  A-M 2014-12-08 22:02:37
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!