Tips på härlig inpackning

För mig är bra inpackningar precis som dyra viner är för andra. Det är någonting med doften, mjukheten som blir när man sköjt ur den. Men denna gång tänkte jag tipsa er om en ny inpackning som står i min dusch just nu.

– Percy & Reed Totally TLC Hydrating Mask (länk) 245 kr –

–  Detta är en djuprengörande mask för håret som vårdar och ger  ett trött, vinter-deprimerade hår nytt liv igen. Jag tycker denna verkligen gjorde sitt jobb och den doftar fräscht, lagom krämig och jag låter denna sitta i minst 30 minuter och sedan sköljer ut (avsluta med kallt vatten).

OBS: Ett helt magiskt plus är för badmössan som följer med. 

IMG_0003-2 IMG_0004-2 IMG_0005-2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej!
  Tack för en suverän blogg!! Jag har läst flera inlägg som du gjort nu angående just inpackning – men jag blir inte helt klok på hur du använder den ihop med schampo o balsam. Jag brukar använda först schampot – sedan inpackning (antingen 5 minuter, någon timma eller över natten) och efter det balsam. Är det fel? Jag ska helt klart ta till mig ditt tips om kallt vatten efter inpackingen.
  //Linda

  Linda 2015-01-11 07:29:17
  Svara
 • Tack för alla tips ❤️

  Marita 2014-12-20 23:00:58
  Svara
 • Bästa hårmasken ever

  Marita 2014-12-20 23:00:33
  Svara
 • Hej!
  Jag har ett väldigt lockigt, tjockt (egentligen frissigt då lockarna sällan blir fina korkskruvar utan mer krokiga/vridna, svårt att förklara..) och långt hår. Det är ljusbrunt naturligt, men jag hade mörkbrunt i många år och därefter har det blivit avfärgat två gånger och sedan blekt/slingat för att få tillbaka den ljusbruna färgen. Jag gick till en frisör som friterade hela håret men kvalitén börjar komma tillbaka hyfsat nu 6 mån senare. Jag tvättar håret max 2 ggr/v och stylar med fön och plattång efter varje tvätt. Du har tidigare rekommenderat Maria Nilas produkter, vilka jag testat och lockarna blir fina, men håret blir så otroligt platt och det ser extremt fett ut efter bara någon dag. Redken har du också tipsat om men av Redkens produkter får jag extrem klåda i hårbotten av deras produkter. Vad tror du om Paul Mitchells produkter?? Just nu kör jag med Head & Shoulders och en inpackning från Loreal… inte optimalt! Hjälp!!

  Marie 2014-12-11 11:06:20
  Svara
 • Hej!
  Du har tipsat förut om att byta schampo efter 6 månader för att håret inte ska vänja sig. Ska man byta märke helt eller kan man hålla sig till samma märke men byta schampo? T ex om man använde Kevin murphy angel nu, ska man byta till exempelvis redken eller kan man byta till Kevin murphy Young again? 🙂
  Kram

  Jennifer 2014-12-10 13:01:06
  Svara
 • Hej! Jag har läst dina tipsbom hur man ska få bukt med flottigt hår och inte duscha håret mer än 2ggr/veckan. Men jag undrar vilket schampo man ska använda då vissa schampon gör saken värre. Mitt hår blir lätt flottigt, duschar varannan dag och har torra längder så provar Kevin murphy hydrate me wash. Det gör att håret mår bättre men flottigheten är oförändrad. Vad ska jag göra? Tack för en underbar blogg 🙂

  Ida 2014-12-09 22:38:47
  Svara
 • Hejsan
  Har en en fråga om hår som liksom tappat formen under ditt inlägg ”veckans klipp”(tror jag det hette). Där har också en tjej undrat över tips på vad som gör en lob bra… Hade varit kul med svar på det med… Yvonne

  Yvonne 2014-12-09 21:28:28
  Svara
  • Svar på Yvonnes kommentar.

   Hej!
   Jag försöker svara på alla frågor i mån av tid. Men jag kommer göra en video på det, så håll utkik.

   Elin Johansson 2014-12-09 21:29:42
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!