ELIN TIPSAR – Tunnhårig?

Det var längesedan jag skev om tunnhårighet, vet att många önskat det så här kommer den!

Mer och mer märker jag hur flickvänner/fruar (som går till mig) börjar bekymra sig för sina män – dom börjar tappa hår?! Tro mig, det är lika förödande för flickvännen/frun som det är för själva mannen. Under åren så kommer det fram nya metoder, krämer, laser och gud vet vad. Men är det så att man börjar bli tunnhårig, då har hårsäcken bestämt sig för det och det kommer inte ut något mer hår.

Den metoden jag tycker fungerar bäst, det är operation där man ”fyller” på hår i hårsäckarna. Olika krämer eller dyra laserbehandligar är helt att kasta pengarna i sjön, tyvärr. Men någonting måste ju man kunna göra, eftersom hårvårds-industrin har utvecklas radikalt så måste man kunna göra så det ser bättre ut estetiskt i alla fall.

Det gör det: Det tänkte jag tipsa er om idag. Det är lite känsligt ämne men jag tror att med rätt rim till denna julklapp så kommer karln bli glad!

elins

Före/Efter

Ser ni skillnaden? Lika lätt som det är för oss att spraya lite hårspray i håret är det att applicera denna produkt. Produkten heter Toppik, tror många utav er har hört om det. Det passar självklart både män och kvinnor, finns i 9 färger och denna produkt är väldigt omtyckt hos mina kunder.

Vad gör den?
–  Hårfibrer fastnar på hårstråna och gör dem 4ggr tjockare. Helikopterplattan döljs genom att pudra över, har karln börjat få flikar där fram så sprayas den i. Jag brukar tipsa om att styla håret som vanligt med wax, därefter pudrar man på det området som är tunnast. Allt tvättas ur med schampo, behöver inte vara orolig att det rinner bort när det regnar ute för att fibrerna är statiskt laddade.- en väldigt vanlig fråga.

elins2

Före/Efter

Ett sista tips som jag vill dela med mig utav. Ni veta att jag tipsat om hårmascaror förr? Toppik går att använda för att dölja en kraftig utväxt, bena eller om man vill stå ut 2 veckor till mellan frisörbesöket – väldigt uppskattat.

Mer info samt vart ni kan köpa dessa hittar ni HÄR, jag tycker att detta är den perfekta julklappen att köpa till karln din eller någon som har det jobbigt med sin utväxt. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Jag hoppas att kunna få hjälp med detta. Jag funderar på att köpa en värme rundborste, haha eller rundborste fön till min mamma! mest för att underlätta föningen och inte göra håret så fluffigt och lockigt som de gör när man självtorkar eller fönar med vanlig fön. Hon har mellan lockigt och tjockt hår. Har du tips på någon sådan?

  Sandi 2014-12-12 10:38:07
  Svara
 • När kommer man kunna boka tid hos dig? Vill så gärna slinga mitt hår hos dig 🙂

  Jos 2014-12-11 20:22:21
  Svara
 • Kul att du skriver om Toppik! Har dock funnits väldigt länge men det är världens bästa produkt enligt mig!! Går lika bra att använda som tjej, även om du skriver att man skall ge det till sin kille i present:)

  Marie D. 2014-12-11 19:45:45
  Svara
 • Hej. Tack för en superbra blogg, du är en grym frisör!
  Jag har en fråga, jag har be gorgeous löshår och blev tillsagd av min frisör att inte använda schampo och balsam med ”extra protein” för löshåret blir strävt av det. Nu visar det sig att mitt nyinköpta redken extreme schampo och balsam innehåller extra protein, kan jag inte använda det då? Jag har tidigare haft schampo och balsam för slitet och skadat hår från pureology som mon frisör rekommenderade för mig, så trodde redken extreme också skulle vara bra för mitt hår. Men kanske inte då?

  Tacksam för svar!

  Mia 2014-12-11 19:41:15
  Svara
 • Jag skulle vilja köpa den produkten,men var????

  Marion Pancherz 2014-12-11 16:23:23 http://vetej
  Svara
 • jag skulle vilja köpa den produkten,men var köper man det någonstans???

  Marion Pancherz 2014-12-11 16:20:43
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!