Nobelfestens frisyrer

Igår gick Nobelfesten utav stapeln och jag tycker det alltid är så roligt att se kungligheterna samt gästernas frisyrer och klänningar. Sen för er som missade detta så KOLLA IN VICTORIA – hon såg helt magiskt ut. Men frisyrerna var väldigt lika varandra, fina smycken och den låga knuten. Men jag förstår också för att alla kungligheterna bär tiara vilket gör att man vill lyfta fram smycket samt klänningen mer än håret. Det beror lite på tillställningen kan man säga.

Hade ni någon favorit?  

silvia1

Våran fantastiska drottning, 70 år och fabulös. Det som gör denna frisyr är hennes magiska tiara, detta lyser kunglighet. Jag kan tycka att tuperingen var lite för mycket, helheten blir väldigt bred och hon ser ”tung ut”. Eftersom tiaran är mäktig, klänningen är mäktig och hon är Sveriges drottning så har jag svårt för tuperingen. En lite tajtare look så hade denna fått 5 av 5, men vår vackra drottning får stadiga 4 av 5.

victoria

Här har vi kvällens fröjd att titta på, kronprinsessan Victoria. Jag älskar denna frisyr, balansen mellan en nättare högre tiara möter en antik brosch baktill. Hon gör även denna frisyr trendig med mittbenan, tipp topp. Jag gillar också att knuten bak har rörelse samt att knuten lyfter (sitter lite högre upp) från nacken, man får en kvinnligare siluett då och halsen blir slankare. Detta blir full pott, 5 av 5 stadiga nobelstjärnor.

madelene

Här kommer Prinsessan Madeleine, lika vacker som vanligt. Detta är lite samma sak som Victoria, superfin tiara, den låga breda knuten nedtill fast Madeleine har snedbena – vilket är så passande för hennes profil. Det jag gillar med denna är hennes hårfärg, slingorna och mjukheten i den bruna färgen passar henne så bra. Inget att klaga på, 5 av 5 nobelstjärnor!

sofia

Jag måste självklart ta upp Sofia. Jag ser henne gå förbi salongen när hon ska hem och jag tycker hon är så söt. Sofia är väldigt nätt och jag älskar när hon har strama frisyrer med snedbena och lite framparti. Men jag tycker hon har visat vilken skönhet hon är med denna frisyr, det är ändå inte hennes stil. Det är självklart att Madde och Victoria bär upp tunga tiaror med bravur och att se strama formella frisyrer – det är vi mer vana vid. Men överlag så tycker jag hon glänste som aldrig förr, kanske att knuten var lite för bred för hennes ansikte men annars så helt magiskt.

Denna frisyr får 4 av 5 nobelstjärnor. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Victoria såg ut som riktig drottning med den där fina klänningen!

  ErikaJ 2014-12-14 16:39:01
  Svara
 • Jag tycker hon ”den gamla” prinsessans hår var otroligt vackert! Naturligt silvergrått och ooh vilken volym som la sig så snyggt runt tiaran! Hon var den stora stjärnan för mig hahah! Kram!

  Klara nylen 2014-12-11 19:05:00
  Svara
 • Hej Elin!
  Detta hör inte till inlägget men jag skriver ändå i hopp om svar. Jag färgade håret häromdagen i en pärlblond nyans och topparna blev lätt grå/blå (troligen för att de är mer porösa och slitna) Vad kan jag göra för att få bort detta? Vill inte färga håret igen redan nu. Finns det t.ex. någon bra inpackning eller kan askorbinsyra fungera? Tacksam för svar! Mvh Emma

  Emma 2014-12-11 10:59:32
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!