Ett års resa med Andrea…

IMG_0024-2

Jag måste bara visa er denna skönhet igen. Sitter och går igenom gamla inlägg och så fort detta inlägg kom upp så kände jag att  jag måste visa er Andrea’s resa med hennes hår detta år. Jag hittade inte alla bilder, men några i alla fall.  Jag har färgat en mörkare Ombre, till superblond och Soft-Ombre inom ett år! Denna kvinna passar verkligen i allt men jag tror vi har kommit fram till en färg som känns helt rätt.

Kolla in detta, har ni någon favorit? 

20131216-131706 20140210-215725

andreaandrea1

img_0036andrea1

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej! Måste börja med att säga att jag älskar din blogg. Jag är en tjej på 15 år med en risigt och frissigt hår! Jag vet att håret inte mår bra av att tvättas upp mot 4 gånger i veckan men när man spelar hockey 4 gånger och verkligen rinner av svett efter så MÅSTE jag ju tvätta håret… Tips på hur jag kan göra för att få mitt hår att må bra igen?
    PS. Mitt hår är ett tjockt, lockigt och blont, nästan ofärgat hår 🙂

    Lina 2014-12-17 21:59:56
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!