Varmluftborste VS Värmeborste

Hej mina vänner!

Jag är lite dålig för tillfället, vill inte gå in på detaljer men jag ska försöka underhålla er här innan jul så gott det går. Det är många utav er som har undrat vad skillnaden mellan en varmluftborste och en värmeborste – och det tänkte jag reda ut för er idag.

1. Varmluftsborste är alltså en rundborste som blåser ut luft, eller en fön som är formad som en volymborste kan man säga. Oftast finns det olika storlekar på  rundborstarna och även en vanlig hårborste. Denna styler är verkligen två i ett, enkel och gör sitt jobb. Passar till alla hårtyper och går att använda i torrt och vått hår.

varmluft

Detta är en varmluftsborste!

2. Värmeborste är en rundborste som bara blir varm, den blåser inte utan endast blir varm. Jag har recenserat denna i en video HÄR. Den går endast att använda i torrt hår och jag tycker den mest sliter på håret. Om man har kort hår eller ett hår som är tunnare så tycker jag den passar bättre. Jag vet att det finns många som älskar denna, men jag har aldrig fastnat för den.

IMG_0003-4

Detta är en värmeborste! 

Var noga med vilken styler ni köper, det är en stor skillnad på dessa två. Har märkt att många köper fel och blir besvikna. Jag trycker att en varmluftsborste är det självklara valet, oavsett längd på håret.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Ta hand om dig! Kram

  Sanna 2014-12-17 19:37:05
  Svara
 • Vad tråkigt att du mår dåligt Elin! 🙁 Hoppas att det inte är något allvarligt. Försök att vila upp dig så mycket som möjligt, hälsan kommer i första hand. Man är inte mer än människa, något som de flesta av dina läsare säkert förstår. Hoppas du mår bättre snart! 🙂
  Kram

  Therese 2014-12-17 18:38:01
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!